MONDAY TALK | IPHONE 5S EN OBERHAUSEN

maandag 15 december 2014


Mijn nieuwe liefde leerde ik een maand geleden kennen, ik heb nog niet zo veel verteld over hem en stiekem weet ik niet waarom want ik ben zo blij met hem. Ik ging met de leukste en liefste bloggers op zaterdag naar Oberhausen - Kerstmarkt tijd! - en ik was jarig, hoera hoera hoera ik ben nu negentien jaar. Het was een redelijke drukke week vorige week en ondanks dat ik deels van de week nog ziek was heb ik erg genoten van deze week. 
Nee, ik heb geen vriendje en die hij is een het. Ik denk dat je dat wel verwachtte aangezien er een grote foto van mijn iPhone 5S boven staat. Dit is mijn Sinterklaascadeau, verjaardagscadeau en Kerstcadeau in één. Mijn mobiel - mijn geliefde Samsung Galaxy S4 - ging stuk, ik kon kiezen laten maken en over twee jaar toch een iPhone kopen of nu geld krijgen voor mijn Samsung en een iPhone kopen, na lang twijfelen kocht ik toch een nieuwe telefoon. Renee, de iPhone 6 is net uit waarom koop je dan niet die. Ja ja ja, dat weet ik. Eerlijk is eerlijk ik vind de 6 totaal niet mooi en te groot. Mijn Samsung was ik heel blij mee maar diep van binnen - dat klinkt mooi; diep van binnen - vond ik die te groot, dus ja dan vind ik de iPhone 6 ook te groot. De iPhone 5S is een stuk kleiner en ik vind het design mooier. Na vier jaar een witte telefoon besloot ik dit maal een zwarte telefoon te nemen.

Oberhausen

Een hele tijd geleden plaatsen Rebecca een foto op instagram met dat ze heel graag naar een kerstmarkt wou in Duitsland, Eilish, Sharmaine, Milou, Desiree, Lonneke en ik reageerde daar op. Het idee kwam steeds meer tot leven en uit eindelijk stonden Rebecca, Sharmaine, Eilish en ik daar. In Oberhausen, in het winkelcentrum CentrO met een kerstmarkt buiten. Ik heb het super gezellig gehad met deze meiden en ik had zeker niet het gevoel alsof ik ze net leerde kennen. We hebben wereld gesprekken gehad en veel gelachen. We hebben lekker geshopt, ik denk niet dat ik een shoplog plaats maar af en toe hier en daar een review. Wel komt er een plog en vlog online zo snel mogelijk. Ik ben mijn blog om meerdere redenen begonnen en één daarvan was nieuwe mensen leren kennen, ik denk dat dit zeker is gelukt. Ze zijn stuk voor stuk lieverd!


Hoe was jou weekend?
Liefs, Renee12 opmerkingen

 1. Leuk verslag en dan vooral het laatste stukje over Oberhausen. Ben echt heel benieuwd naar de vlogs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik twijfel ook nog tussen de 5S en de 6 want ik vind 'm ook redelijk groot. Ik ben ook super benieuwd naar de vlogs:-) Zo jammer dat ik niet meer mee kon..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh wat gaaf dat je de 5S hebt! Ik heb al ruim een jaar de 5, twijfel of ik in augustus 2015 toch de 6 zal proberen. Mijn manager heeft 'm ook en ik vind 't opzich qua grootte wel meevallen, mn andere manager heeft de 6+ en ja die is echt huge- maar dan ook echt TE huge haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook sinds een paar weken een 5S. Vond de 6 ook niet mooi en te duur.
  Ik ben naar Münster geweest... We hebben wel getwijfeld over Oberhausen, maar Münster leek ons sfeervoller.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Munster lijkt mij zo fijn! Precies dat, het kiezen van een telefoon is moeilijk in het leven!

   Verwijderen
 5. Het was inderdaad te bizar voor woorden dat het voelde alsof we elkaar al jaren kende. Zo gezellig gehad! <3
  leuk stukje over je nieuwe liefde, ben er stiekem erg jaloers op.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa! Bizar maar mega fijn! Dankjewel lieverd! X <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.