MONDAY TALK | NOVEMBER GOALS EN VERMOEID

maandag 1 december 2014


Wat gaat de tijd snel, het is alweer december. Het voelt als de dag van gisteren dat ik samen met een paar hele leuke meiden besloot naar de kerstmarkt te gaan wat nu al over twee weken voorbij is, over tien dagen ben ik jarig, het is bijna Kerst en toch voelt het nog zo kort geleden dat ik Kerst vierde met de familie vorig jaar. De maand is veel te snel voorbij gegaan, ik gaf mezelf een paar goals voor deze maand. Niet alles is gelukt helaas.


Ik was er heel erg van overtuigd als ik mezelf deze goals geef lukt het, nee Renee zo werkt het dus blijkbaar niet. Zien jullie een eigen domein? Nou ik niet, ik ben er mee bezig. Het is alleen iets minder makkelijk dan ik dacht, helaas. Ik ben er eerlijk waar mee bezig, het heeft alleen even tijd nodig. Verder heb ik inderdaad een boek gelezen, wel geteld twintig bladzijdes. Good job, Renee! Helaas missie mislukt het is geen heel boek, mijn kamer is ook nog steeds een bende. Ruim je kamer nou eens op mens, ja ja ja ik begrijp ook niet waarom ik het niet opruim. Ik denk dat het komt omdat ik in mijn hoofd tegen mezelf zeg, ach waarom die moeite als je er de volgende dag toch weer een bende van maakt. Slecht slecht slecht, ik probeer het eerlijk waar. Ik begin altijd braaf met mijn kamer opruimen, tien minuten voordat ik naar bed wil omdat ik dan besluit dat ik er helemaal klaar mee ben. Dat werkt niet kan ik je vertellen. Deze maand nieuwe kansen, maar ik heb besloten het nu echt te doen. Stel er blijft met mijn verjaardag iemand spontaan slapen kan ik natuurlijk niet zeggen welkom in mijn kamer, de vuilnisbelt.

Ontbijt bij de Hema - CHECK, cadeautje voor mijn broertje - CHECK, reviews geschreven over producten - CHECK er is er één online de andere komen er zo snel mogelijk aan, contact zoeken met iemand die ik lang niet gesproken heb - HALF CHECK, eerlijk is eerlijk. Ik heb niet zelf contact gezocht met iemand die ik lang niet gesproken heb maar ik kwam een vriendin tegen bij het station en heb echt een uur met haar gekletst onderweg naar huis, zo fijn lekker bij kletsen. Dan heb je ten minste iets te vertellen.

De maand november vond ik zo fijn, ondanks dat mijn goal lijstje amper gelukt is haha. Ik ben blij met de nieuwe planning van mijn blog. Maandag tot en met vrijdag bloggen is zo veel fijner. Ik merk wel echt dat ik moe ben, slaap te kort, misschien van vermoeidheid ergens een beetje ziek aan het worden, wat ik niet word want dat mag en kan niet. Zaterdag maakte mijn moeder mij wakker - ik moest werken -, ze zei dat ik uit mijn bed moest komen. Ik reageerde daar zo vaag op, ik zei wacht even ik ben aan het praten met mezelf, LIKE WHAT!? goedemorgen Renee, gaat alles goed? Ik heb nog nooit zo iets raars gezegd. Ik zeg volgens andere vaak rare en domme dingen maar dit vond ik zelf wel echt een toppunt, waarom zou je dit zeggen. Ik was niet eens aan het praten. Laat ik maar de vermoeidheid de schuld geven. 


Wat is het gekste wat je tot nu toe hebt gezegd? 
Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Haha ah, ik heb helaas ook last van die vermoeidheid. Have fun in December! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denk dat het de tijd van het jaar is, vakantie in aantocht iedereen is moe. Helaas want het komt echt op het verkeerde moment. Dankjewel Denise jij ook! X

   Verwijderen
 2. Een eigen domeinnaam is idd best wel regelwerk. Tenminste, toen ik nog op Blogspot blogde met mijn Engelstalige blog, was het een fluitje van een cent omdat de hostingcompay waar ik al een aantal jaar een site (waar niks op staat) en E-mail heb, makkelijk een domeinnaam levert (hosting2go gaat het om). Helaas werkte die domeinnaam niet toen ik naar WordPress overstapte, dus moest ik bij een ander bedrijf een domeinnaam aanvragen (ik ging voor DDS). Dat duurde wel een aantal dagen en was een hoop werk. Ga je trouwens je blog ook zelf hosten of neem je alleen een domeinnaam voor naar dit blog? Ik host mijn blog op WordPress.com maar daar zijn de mogelijkheden voor betaalde reviews beperkt i.vm. regels.

  Verder moet je jezelf eigenlijk niet zo in de put praten. Je hebt toch aardig wat doelen gehaald en dat boek elzen heb je ook geprobeerd tenminste.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw, bedankt voor je uitgebreide antwoord. Ik twijfel heel erg of ik over wil naar Wordpress, ik weet totaal niet wat mijn voordelen en nadelen er aan zijn. Ik weet ook niet of ik het zelf wil hosten, ben het aan het onderzoeken maaaar ik heb er niet heel veel verstand van, helaas helaas. Lief dankjewel!

   Verwijderen
 3. Haha wat grappig dat je dan toch zegt dat je nog in 'gesprek' met jezelf bent haha! Ik ben altijd erg stil in mijn slaap tot iemand begint te praten tegen mij. Zoals bijvoorbeeld mijn vriend enkele jaren terug, hij vroeg wat ik zoal deed in het dagelijksleven (gewoon om te kijken of ik kon praten in mijn slaap) en ik antwoordde dat ik een watermeloenenkraam had, en nee, dat heb ik niet maar goed, ik heb dus een heel verhaal opgehangen inclusief verkooptruc om watermeloenen aan mn vriend te verkopen, vervolgens werd ik boos omdat iemand ze probeerde te stelen ofzo.. Slaap en vermoeidheid doen rare dingen met je hahaha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahah, zo zo zo leuk om te lezen. Wauw watermeloenen i love it!

   Verwijderen
 4. Aah ik hoop echt dat het allemaal gaat lukken, naar Oberhausen, want ik wil (nee, moet) echt mee hoor, hihi! Ik ken het wel, die vermoeidheid, pfoe! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.