MUZIEK | KERST

dinsdag 9 december 2014


Foto van weheartit.com

Jaaa, de Kersttijd. Dat betekend dat je eindelijk weer geoorloofd kerstmuziek kunt luisteren. Ik ben misschien een beetje gek maar af en toe luister ik - stiekem - kerstmuziek wanneer het geen kerst is. De meeste liedjes zijn lekker vrolijk of maken mij vrolijk. Vandaag deel ik een paar kerst liedjes met jullie, ik denk dat veel van jullie ze vrij wel allemaal kennen. 


Ariana Grande - Santa tell me 

Kelly Clarkson - Underneath the tree 

Kelly Clarkson - Winter dreams

Cimorelli - Santa Claus is coming to town


Miss Montreal - Being alone with Christmas

Meghan Trainor - I'll be home


Sharon Doorson - Drive right home to me

Jennifer Ewbank - Angel 

Do - It's Christmas again 

Mariah Carey - All I want for Christmas is you 

Sara Bareilles - Love is Christmas 

Pentatonix - That's Christmas to me | Dit is een heel albumAls je via Spotify luistert raad ik de afspeellijst Kerst bij de boom aan, een fijne diverse afspeellijst, welk nummer luister jij het liefst?

Liefs, Renee


14 opmerkingen

 1. Veel nummers van je lijstje vind ik leuk met kerst te luisteren vooral oudere nummers.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja oudere nummers zijn en blijven altijd de echte kerst nummers voor mij!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke nummers! Ik luister verschillende kerstafspeellijsten op spotify!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een heerlijke lijst. Thanks for sharing! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk lijstje <3 Ik heb ook al heel de week kerstmuziek op staan <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.