REVIEW | LUSH BUBBLE BAR HOLLY GO LIGHTLY

woensdag 17 december 2014Een lekker warm bad, blijer kan je mij niet krijgen. Even genieten in een bad is zo fijn. Al helemaal met een lekker snoepje uit de snoepwinkel genaamd Lush, laten we eerlijk zijn het ziet er net als een snoep winkel uit! In Duitsland besloot ik voor de tweede keer in mijn leven iets uit de snoepwinkel te kopen en vandaag deel ik mijn mening over de Bubble bar - Holly go lightly. Ben je benieuwd lees dan verder. 


De keuze in de Lush is reuze, super vervelend want stiekem wil ik alles proberen. Nadat Rebecca mij vertelde dat de bubbel bar een bad vol bubbels - schuim - geeft was ik verkocht. Sharmaine hielp mij met uitzoeken van zo'n product want die heeft er verstand van - ga ik vanuit en anders doet ze goed alsof -, uit eindelijk besloot ik de Holly go lightly te nemen. Past precies bij de kerst sfeer met een lekkere kersterige geur die je niet goed kunt beschrijven. Beetje kruidig en bomerig te gelijke tijd. De bubble bar was 6,95. Redelijk prijzig voor zo'n ding wat je in één keer in je bad gooit en klaar. Nee nee nee, Renee dat denk je verkeerd. Volgens Sharmaine moest ik deze bar in meerdere stukjes snijden, wat overigens niet heel makkelijk gaat want het gaat helemaal stuk. 

Uiteindelijk hield ik zes stukjes over en gooide ik het eerste stukje in mijn bad, bang dat alles onder de glitter komt en blijft glitteren. Als je naar de foto kijkt zie je dat al die glitter op mijn hand zit en ik had de bar nog maar één minuut in mijn hand, bizar. Eenmaal beland in een bad dat groen was, ik zag geen glitters en het lag vol met schuim. Zeker geslaagd, wat ik mega jammer vind is dat de geur van de bar nergens meer te vinden is nadat de bar in bad is beland. 


Dat is mijn enige minpuntje aan deze bar. De glitters vind ik nergens meer op mijn lichaam terug - nergens wil ik niet met 100 procent zekerheid zeggen - en het bad zag ik ook niet vol glitters zitten. Super fijn en dat had ik zeker niet verwacht, aangezien mijn hele hand onder de glitter kwam en dat er mega moeilijk vanaf ging verhaastte mij dit. Ik kan deze bubbel bar zeker aanraden en met de kerst is deze nog leuker doordat het ook echt een kerst vorm en geur heeft.

Heb je nog tips voor Lush producten? 
Liefs, Renee

4 opmerkingen

 1. Hij ziet er zooo leuk uit! Ik moet die van mij nog proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahaha - of ze doet goed alsof- . Wat een giller. Nou Sharmaine kan met een gerust hart zeggen dat ze er wel wat verstand van heeft; ze heeft bij Lush gewerkt! hahaha En een klein stukje van een bubbel bar geeft goede bubbels he? Zonde als je 6,95 in 1x erin mieters (vind ik dan-krent-) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haahahaah, liefde voor jou! Jaaa goede bubbels <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.