VANDAAG BEN IK JARIG

donderdag 11 december 2014


JAAAA, vandaag ben ik jarig. Eindelijk 19 jaar, wauw wat gaat de tijd toch snel - ja ja dat zeg ik nu al twee weken.  Eigenlijk wilde ik hier een groot artikel van maken maar helaas, ik heb het zooo druk dus in de vakantie ga ik hard werken aan mijn blog en komt alles weer goed.


Jarig zijn word ik altijd zo vrolijk van, of nouja bijna altijd. Gezellige mensen die komen - ten minste je nodigt de mensen zelf uit dus daar ga ik vanuit -. Het laatste uur van mijn 18e levensjaar was een opruimende Renee en mijn eerste vijf minuten van mijn 19e levensjaar was opruimend, ik denk dat ik nu opgeruimder word, - hahaha, van binnen lach ik mezelf heel hard uit -. Vandaag vier ik lekker me verjaardag, normaal doe ik dit op zaterdag maar dan zit ik in Duitsland woehoe. Wat ik trouwens wel echt verschrikkelijk vind aan jarig zijn is dat mensen voor je gaan zingen, voor al op school haha. Nou ik ga lekker mijn verjaardag vieren en bij deze beloof ik aan mezelf en stiekem ook aan jullie dat er veel meer blogposts online komen.

Liefs, Renee

16 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.