2015 EEN NIEUW BEGIN

donderdag 1 januari 2015


Is het al bijna drie uur!? Ja, ik ben lekker uitgeslapen, goede middag. Af en toe nog een knal van vuurwerk hier en daar ben ik de eerste ochtend - lees; middag - van 2015 goed uitgeslapen wakker geworden. Een nieuw begin, eindelijk. Ondanks een hoop hoogte punten in 2014 - lees het hier - ben ik blij dat 2014 voorbij is. Naast de hoogte punten heb ik ook een paar grote diepte punten gehad in 2014, in 2015 wil ik dit achter mij laten. Ik weet dat dat met een paar diepte punten niet gaat lukken maar ik wil wel positiever worden in 2015, daarom begin ik lekker cliché met mijn goede voornemens voor 2015. Oh ja, op de foto zie je een bucketlist, hier staan een aantal van mijn doelen op. Deze super mooie bucketlist is ontworpen door Merel van i blog the way


In 2015 wil ik ....

.... meer bewegen en gezonder leven || Lekker cliché Renee, nu we toch bezig zijn gaan we lekker cliché verder. Dit staat boven aan de lijst omdat ik het ook echt wil. Ondanks de drie uur work-out per week - verdeelt over twee lessen - wil en moet ik van mezelf meer bewegen. Ook wil ik gezonder leven in de zin van, niet te veel snoepen - het liefst totaal niet, maar soms moet het kunnen - en lekker gezond eten en ik wil er weer van geniet. Niet alles naar binnen proppen omdat ik moet eten, nee ik wil vanaf nu blij zijn dat ik mag en kan eten - dit kan namelijk niet in elk land -, dan kom ik meteen op het volgende punt. 

.... dankbaarder zijn || Ik bedoel niet dat ik na elk hapje eten dat ik mag en kan eten dankjewel ga zeggen of whatever, maar dat ik mij ervan bewust ben dat ik kan en mag eten. Dat ik dankbaar mag zijn voor het huis, de kleding en de elektronica die ik heb. Niet iedereen op de wereld heeft dit. 

.... meer tijd met mijn broertje doorbrengen || Mijn broertje heeft al een paar keer tegen mij of mijn moeder gezegd dat hij vind dat ik te veel weg ben, school en werk speelt een hele grote rol maar ik heb geen werk meer dus die ene dag in het weekend heb ik nu over. Laatst deed ik een potje mee op de playstation, een schietspelletje. Totaal niet mijn ding en ging dan ook honderd keer dood, maar mijn broertje vond het leuk dat ik tijd met hem doorbracht en dat hij daar zo blij van werd vond ik zo fijn. Dus dit ga ik vaker doen, hoop ik want zelf vind ik die playstation maar niks haha. 

.... sparen || Sparen sparen sparen, want Amerika mag dan wel geregeld zijn maar de rekening moet wel betaalt worden en geloof mij. Goedkoop is het niet. Minder eten kopen extra op school - lees: geen eten meer extra kopen op school -, na denken over iets voordat ik het koop. Ik heb nog wel eens de neiging om alles te kopen wat ik zie en dan vliegt het geld er doorheen, uiteindelijk draag ik het niet; ZONDE! 

.... naar een musical || Dit spreekt mijn vorige punt erg tegen, ik kan het niet helpen. Ik heb besloten dat ik maar één keer naar een musical ga dit jaar - lukt mij vast niet, maar ik ga het proberen dat beloof ik mama -, moeilijk en zeker door het feit dat ik mensen ken die ik verschillende musicals zitten of wel in dezelfde maar niet samen spelen, keuzes. Ik vind ze moeilijk, maar soms moet het. 

.... het horloge dat ik wil kopen || HIER zie je het horloge dat ik wil, ik wil dit horloge al een hele tijd. Ik heb besloten dat ik elke maand of misschien wel week geld apart leg. Zo geef ik niet in één keer het geld uit aan het horloge en kan ik nog steeds sparen. Het horloge is niet heel duur maar ik ben een student zonder werk dus het geld gaat snel. 

.... georganiseerder en netter leven || Moeilijk ding in mijn leven, mensen die mijn kennen weten dat mijn kamer bijna - lees; altijd - altijd een troep is. Ik ben hier wel een beetje klaar mee, van de week ga ik mijn kamer opruimen, ik heb ten slotte nog vakantie en ik ga nu ook echt proberen het netjes en georganiseerd te houden. Die troep en alles kwijt zijn ben ik zat. 

.... een brief aan mezelf schrijven voor over tien jaar || Dit doel staat ook op mijn 101 doelen lijst van het day zero project. Een doel wat ik leuk en interessant vind om te doen. Wat moet ik opschrijven en zal ik de brief wel over tien jaar lezen zijn vragen die ik mezelf stel maar ik ga het doen, ik heb nog 365 dagen de tijd dus dat moet wel lukken. 

.... overgaan naar mijn examenjaar || Met andere woorden, mijn freaking best op school doen. Ik heb er aan het begin van het schooljaar een beetje de kantjes vanaf gelopen. Mede door iets wat er aan de hand was, maar toch is het geen excuus. Ik ga me best doen, ik moet en zal overgaan. 

.... meer tijd aan het bloggen besteden || In 2014 ben ik begonnen voor de tijd opvulling, deze tijd opvulling is onder tussen mijn liefde geworden. Bloggen is geweldig en ik wil hier meer tijd en serieusheid in stoppen, ik heb nu meer duidelijkheid voor mezelf over wat ik wil en dat is super fijn. Jullie zijn helaas nog niet van mij af dus. 

Heb je goede voornemens?
Liefs, Renee

42 opmerkingen

 1. Gaat je helemaal lukken Renee!
  Gezonder leven en alles gaat bij mij ook gebeuren. Hopen dat het nou eens blijft haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke doelen! Ik vind dat je een leuke schrijfstijl hebt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie doelen Renee! Gaat je vast lukken! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit gaat je sowieso lukken! Je hebt een mooi lijstje gemaakt. Wat een leuk idee trouwens, zo'n brief schrijven voor over 10 jaar.

  Een heel fijn 2015 gewenst <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super lief Roxanne, laten we het hopen. Ja het maakte mij ook heel enthousiast. Ja jij ook! X

   Verwijderen
 5. Wat een super mooi lijstje! Dat horloge is echt onwijs gaaf, en die brief schrijven zodat je die over 10 jaar kunt lezen is echt een leuk idee! Ik wens je het allerbeste voor komend jaar en duim voor je dat je overgaat naar je examenjaar! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind het zelf ook zo'n leuk idee, maar nu nog maar kijken of ik die brief over tien jaar lees. Ik jou ook Bianca, let's hope so! X

   Verwijderen
 6. Leuke voornemens! :) Het horloge is inderdaad echt ontzettend mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik wil ook een musical bezoeken. Ik ben paar 1 keer naar een musical geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. i love it! Iedereen houdt van iets anders maar ik vind het geweldig!

   Verwijderen
 8. Mooie doelen. Heel veel succes, het gaat je vast lukken! Oh, en nog een happy new year! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Topper!! Dit gaat jou zeer zeker lukken! Je hebt in ieder geval je #1 cheerleader gevonden (moi! haha)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een mooie voornemens heb je gemaakt! Ik heb niet echt goede voornemens dit jaar, maar wil wel heel graag een aantal items van mijn Bucket List af gaan strepen.
  Liefs Tara

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heel erg mooie voornemens :)! Als je iets echt wilt, dan lukt en kan je het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Goede voornemens! Succes met het nastreven ervan :)
  En wat heerlijk, zo lang uitslapen! Jaloers!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Netter en georganiseerder leven, yep dat is zeker en van mijn voornemens. Alhoewel het waarschijnlijk niet gaat lukken :-p. en een brief een jezelf schrijven is echt zooooo leuk, ga ik ook doen!
  xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahha, dat dacht ik ook maar tot nu toe gaat het prima, oeh leuk veel succes en plezier ermee!

   Verwijderen
 14. Wat een prachtige doelen, ik hoop dat je er veel van mag afstrepen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Meer bewegen en gezonder eten staat ook op mijn lijstje! Maar ach, ik kan me er nu al niet meer aan houden, wat slecht eigenlijk. Haha *schaamtelijk lachje*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik ben er ook zo slecht in maar ik ben goed op weg naar de motivatie!

   Verwijderen
 16. Mooie doelen heb je opgeschreven meid! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.