DAGDROMEN MET GLOW IN THE DARK STERREN

woensdag 7 januari 2015


Een zwarte dikke legging, een lang zwart shirt waar de mouwen kort zijn geknipt door iemand anders en een dik cosy vest. Ik zit met mijn rechter been op de stoel onder mijn linker been door, snap je het nog? In ieder geval ik zit lekker. Op de achtergrond hoor ik mooie muziek van een piano. Op dit soort momenten kan ik zo lekker weg dromen, ik zie een hoop zand, zee en zon. De helder blauwe lucht en de warme bloemige  geur maakt het af, oh nee die geur komt van mijn geur kaars. Weg dromen doe ik wel vaker, vonden mijn docenten op de middelbare school altijd heel fijn, de school waar ik nu zit valt het minder op doordat ik zeker niet de enige ben.


Een kamer vol kussens, zo vol dat je de grond niet meer ziet. Een muziekje dat je vrolijk maakt op de achtergrond, overal dekens die je lekker om je heen kan wikkelen en op het plafond glow in the dark sterretjes die ik vroeg ook altijd in mijn kamer had. Van die sterren die je het gevoel geven dat je onder een sterrenhemel ligt, maar voor dat effect moet je wel eerst je licht uit doen. Het moment dat je je licht uit doet en je weet dat die sterrenhemel tevoorschijn komt is het moment dat je de hele dag naar uit kijkt. Dat is het moment dat je mag weg dromen. Wakker worden, ja jij dagdromer. Was je weer in zo'n lekkere roes terecht gekomen. Ik weet hoe heerlijk het is maar je moet nog even wachten. Nu eerst opletten.Dat was het voor vandaag, bedankt voor de aandacht. Nee grapje, ik weet niet wat mijn doel was met deze tekst een combinatie van teksten die ik op school schreef en eigen ervaring, dagdromen ik houd ervan. Het is totaal niet erg om te dag dromen, wie doet het nou niet. Soms is een les gewoon minder interessant als jou fantasieën over eenhoorns, zeepbellen, ballonnen of slapen. Er is zoveel mooier dan de lesstof waar je naar moet luisteren. Dag droom lekker door want het is fijn om te doen en fantaseren is mooi, je beland zo in een wereld die niemand van je af kan pakken.

8 opmerkingen

 1. Haha, leuk geschreven! Ik ben ook een ontzettende dagdromer...

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk, dit soort teksten ben ik gek op! Tof geschreven! Ik ben ook zo'n heerlijke dromer..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk geschreven dit! Dromen tijdens een saaie les is zo fijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja. Alleen niet in slaap vallen, oeps :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.