HET UITGAANSLEVEN VAN RENEE

donderdag 8 januari 2015


Kroegen, clubs en alles wat hetzelfde is maar toch een andere naam heeft is geen goede combinatie met Renee. Het is niet mijn plek, ik kijk alleen maar naar andere mensen maar als ze naar mij kijken kan ik daar zo niet tegen, of nouja. Als je naar mij kijkt oké, maar het staren en het praten maar naar mij kijken is hatelijk. Hoe vaak ik uit ben geweest, ehm vijf keer misschien. Ik voel me echt een kleine kabouter tussen al die mensen in de kroeg, club of whatever, maar zaterdag was het zo ver. Mijn liefste vriendinnetje, die ik al zestien jaar ken was jarig. HOERA, ze werd achttien jaar en ze wou het vieren met een groepje vriendinnen, oké oké ik kan geen nee zeggen en ga wel mee. Dit klinkt negatief maar zo bedoel ik het niet, het is niet mijn ding maar voor vriendinnen die uit willen ga ik met liefde mee, mijn avond geslaagd? Dat weet ik niet, in gezelligheid zeker maar verder.

Dan sta je daar, in een één of andere kroeg. De muziek was af en toe bagger maar ach. Het was zo vol dat ik niet eens kon dansen en al kon ik wel dansen werd je aangestaard van hier tot Tokyo. Heb ik wat van je aan, jeetje kijk maar lekker naar dat meisje daar verder in die menigte mensen. Ja dat meisje daar in haar witte fluffy net iets te korte jurkje, ze heeft vast aandacht te kort en vind het vast helemaal niet erg als je haar even aandacht geeft. Een paar uur verder en ze heeft nog steeds geen aandacht gekregen van één jongen, alleen van haar - ik denk beste - vriendin. Als je er één blikt naar hun werpt weet je gewoon dat zij zichzelf zo geweldig vinden, jakkie jakkie jakkie. 


Het is meteen weer duidelijk, ik ben niks gewend in de wereld van uitgaan, ik hou niet van jurkjes - voor al niet als ze te kort zijn, fluffy en WIT, wie doet er nou wit aan tijdens het uit gaan - en ik haat aandacht zoekers. Het is duidelijk, ik ben geen persoon voor het uitgaansleven. Ik heb daar de vrienden ook niet voor, of nou ja we vragen elkaar nooit om uit te gaan en blijkbaar is dat oké. Of ik er behoefte aan heb om uit te gaan, zeker weten niet. Of ik wel eens uit wil, ja leuk neem je me mee? Hahaha, goed blijkbaar als ik ooit eens in de zoveel jaar uit ga is het het net niet, maar verder was het leuk. De groep was gezellig en ik heb gelachen, vooral om dat meisje in haar fluffy jurkje of een andere Barbie pop want ja er lopen er genoeg. Nou Renee, dit was weer lekker positief, maar ik heb genoten. Zulke mensen zijn vermakelijk. 

Ga je wel eens uit? 
Liefs, Renee20 opmerkingen

 1. haha wat heb ik gelachen om jou, heerlijk kind! <3
  Ik vind het ook altijd leuk om mensen te kijken als ik in de kroeg sta, helemaal mijn ding. Wat je zegt; dames die er echt alles aan doen om in the spotlight te staan, maar dan nog klopt het niet haha!
  Hierbij kan ik je dus vertellen dat ik ook geen grote kroegtijger ben, maar voor leedvermaak maak ook ik altijd tijd! haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh je bent zo lief Sharmaine! Hahaha je bent leuk <3

   Verwijderen
 2. Haha, wat een heerlijk artikeltje. Ik ga zelf wel vaak uit, maar een wit jurkje draag ik niet. Beeeetje apart!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha ja het jurkje was heel vreemd, lief dankjewel Denise <3

   Verwijderen
 3. Hahaha, super grappig geschreven weer. Ik doe zeker geen witte kleding aan met uitgaan, dat gaat inderdaad sowieso mis!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lief dankjewel, ja ik snap het ook niet helemaal.

   Verwijderen
 4. ik vind uitgaan soms leuk.
  niet altijd.
  soms.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, alles is oké. Zo lang jij er blij van wordt :)

   Verwijderen
 5. Haha wat een heerlijk artikel! En pfoee ik kan me volledig bij je neerleggen, ik ben geen uitgaander in de zin van elke week feestjes etc. Mensen kijken me vaak raar aan als ik daar gewoon geen zin in heb, ik zie mijn vriend namelijk ook alleen op zaterdag en zondag en dan breng ik die tijd vele malen liever door met hem. Daarnaast is mijn oom overleden door teveel alcohol en ben ik al niet van de mensen die uitgaan om dronken te worden, niet mijn ding en sterker nog; het maakt me chagrijnig haha! Ik heb 't iig niet nodig om vrolijk en blij te zijn haha! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent lief Bianca! Gelukkig wat fijn. Oh jeetje at heftig, ja dan begrijp ik het helemaal! X <3

   Verwijderen
 6. Haha... Ik hoef ook niet meer zo nodig naar een discotheek.
  Doe mij maar een doodnormale kroeg, waar je niet opgedirkt naartoe hoeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ja dat is wel waar, ik weet nog als ik in mijn opa's kroeg kwam de helft zat daar in zijn trainingsbroek haha.

   Verwijderen
 7. Hahahaha jeetje Renee je moet eigenlijk even elke dag zo iets schrijven want het maakt mijn hele dag weer wat fijner. Gelukkig heb ik nooit korte witte fluffy jurkjes aan want dan was ik nu beledigd :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een lief compliment Rebec! Als je het wel droeg stond het jou vast en zeker wel leuk! X

   Verwijderen
 8. Hahaha Renee, heerlijk herkenbaar dit hele verhaal! Ik snap de lol van weekend na weekend uitgaan ook niet zo goed. Mooie avond in 't theater komt meer in mijn comfort zone :D haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee dat begrijp ik ook niet, weekend na weekend waar is je slaap. Jaaa geef liever mijn geld uit in het theater inderdaad, you get it!

   Verwijderen
 9. Haha wat een geweldig artikel! Ik ga niet zo vaak uit, vanwege mn hand, maar ik vind het wel heel leuk! Maar wel liever een druk feest waar iedereen danst en niemand op me let!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat herken ik, maaar ook niet te druk want dan kan je niet dansen!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.