IK HEB EEN OPRUIMVIRUS

zaterdag 10 januari 2015Laten we beginnen bij het feit dat ik alles kwijt raak, ik ben een warhoofd en een rommelkont. Heb je wel eens dat je je sleutels ergens neerlegt en dan even later, boem sleutels kwijt. Laten we de hand schudden, dit gebeurt mij dagelijks. Ik mis ook bijna elke ochtend bijna de bus. Als mijn moeder mij niet wakker maakt denk ik dat ik om één uur nog niet op school ben, het feit dat alles in mijn ochtend verkeerd gaat verpest mijn hele dag. 

Helaas is dit niet het enige probleem in de ochtend, dan heb je nog het uit bed komen, want ja ik mag dan wel wakker zijn maar die stap om uit mijn warme bed te stappen is heel moeilijk. Geloof mij dit blijft het grootste probleem in mijn leven. De kleding keuze, make-up en tas pakken zijn ook niet mijn favoriete dingen om te doen, het kost veel tijd. Iets met - dit is leuk om aan te doen, vijf seconde later ligt het weer op de grond met twintig andere kleding stukken en ja dan is mijn kamer weer een bende, drama!

Zo zag mijn leven eruit tot vorige week. Nu is mijn kamer netjes, ruim ik mijn sleutels op waar ze horen - af en toe stop ik ze nog stiekem in mijn rugzak -, ruim ik mijn kleding meteen op en ga zo maar door. Ik leef nu netter en georganiseerder. Hoe lang het duurt, ja dat weet ik ook niet maar het begin is er en stiekem hoop ik dat dit voor altijd zo blijft maar jij en ik weten net zo goed dat dat niet lukt. Op mijn bucketlist voor 2015 zetten ik neer dat ik een georganiseerder en netter leven wilde. Op vijf januari besloot ik mijn kamer op te ruimen. Tijdens het opruimen begon ik opeens mijn meubels anders te zetten, kastjes opnieuw, in te richten en een grote schoonmaak te houden. Mijn kamer eindigde netjes, maar hoe dan. Normaal tijdens het opruimen stop ik halveer wegen en ga ik niet meer verder, het lijkt wel of ik opeens een schoonmaakvirus heb. 

Stiekem ben ik blij met dit virus zo lang het duurt want mijn kamer is netjes, ik kan alles vinden en zelfs de bus moet ik nu op wachten in de ochtend. De ochtend kan ook makkelijk zijn blijkbaar, niet fijn maar wel makkelijk of eigenlijk ook niet makkelijk. Een ochtend blijft een ochtend maar wel rustiger als alles al klaar ligt, ja mijn moeder maakt negen van de tien keer mijn eten klaar - dank je wel liefste mama! Laten we hopen dat mijn kamer opgeruimd blijft, de verder chaos mag als het moet wel terug komen maar een opgeruimde kamer is zo fijn. Nee, mijn kamer wordt nu gene troep meer tijdens het kiezen van mijn outfit. 

Heb jij ook wel eens een chaotische ochtend?
Liefs, Renee


16 opmerkingen

 1. Hahahaha die quote, erg herkenbaar! Wat fijn dat je nu besmet bent met een "schoonmaakvirus", hopelijk houdt het nog even aan!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha je echt he, daar heb ik altijd last van. Ja dat hoop ik ook!

   Verwijderen
 2. Haha ik haat ochtenden.. Opstaan kost bij mij ook heel veel moeite. Soms wou ik dat ik ook besmet was met het opruimvirus..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het opstaan etc kost me weinig moeite.. Maar mn kamer netjes houden, ja.. Mn kamer is te klein! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet ook altijd alles opgeruimd hebben. X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb gelukkig nooit zoveel moeite met opstaan. Wel met opruimen.. haha. Mijn kamer is ook altijd een rotzooi! En die quote is heel herkenbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is zo herkenbaar! Ik heb periodes dat ik constant opruim, maar mijn kamer kan ook weer een enorme pijnhoop zijn haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh dat is wel slim periodes opruimen, ik bedenk het altijd opeens, soms zelfs in de nacht haha.

   Verwijderen
 7. Uhh nee ik heb dat niet in de ochtend. Ik ben meer het gemakzuchtige type denk ik; trek gewoon wat uit de kast, kijk of men haar tembaar is, zo niet gaat de knot erin en tja; make-up kan zo mooi zijn als het vrij basic is haha! Maar toch krijg ik het wel voor elkaar om mijn kamer tot een puinhoop te maken. Gewoon even de was op de grond gooien, tassen die rondslingeren, dat soort issues heb ik... LUI heet dat. haha xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn haar en make-up geef ik stiekem ook niet zoveel aandacht maar mijn kleding is wel echt een probleem. Hahaha lui dat ben ik sowieso. X

   Verwijderen
 8. Dit is echt enorm herkenbaar! Veel succes met het volhouden Renee!
  Ik beslis ook meestal 's avonds wat ik de dag erna zal aandoen. Dat spaart ook veel tijd uit in de ochtend ;) <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel wat lief en wat fijn dat het herkenbaar is.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.