MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | EIGEN DOMEIN, DIERENTUIN & MIJN KLAS

vrijdag 9 januari 2015


Samen met mijn niet meer zo kleine broertje ging ik naar de dierentuin, we zagen te schattige apen en een te leuke giraffe. Verder heb ik deze week - in mijn eerste schoolweek - alweer druk gerepeteerd, hoera het feest is weer begonnen. Het valt me mee hoe erg ik het vind, dankzij de klas. Ook vertel ik iets heel leuks over mijn blog en heb ik jullie mening nodig over een soort artikel.


GEDAAN
Ik ben naar de dierentuin geweest, hoera hoera hoera. Ik heb het heel leuk gehad met mijn broertje. Ik was als een kleinkind door die dierentuin aan het rennen. We gingen van dier naar dier, rennend. Ik vind het zo leuk om dingen samen met mijn broertje te doen. 

GEKOCHT
MIJN EIGEN DOMEIN, JA JA JA!!! Welkom op reneeraadsheer. - haha dat is zo leuk om te zeggen.

GEDACHT
Ik zit eraan te denken om vaker, korte verhaaltjes te schrijven zoals ik de afgelopen tijd al doe. Ik merk dat ik er veel positieve reacties op krijg, lijkt het je leuk of zeg je van nou doe maar normaal? 

GEKREGEN
Een jas van mijn liefste opa en oma, er was sale in de stad. Mijn opa en ik zagen een perfecte jas en toen kreeg ik die jas, dankjewel lieve opa en oma!

GEGETEN
TE veel, ik wou weer even streng en strak op mijn eten letten want ja de feestdagen en je gewicht zijn nou niet bepaald een goede combinatie. Helaas is het nog niet helemaal gelukt want ik heb KFC gegeten met mijn broertje, foei foei. Wel een Zinger burger die mij werd aangeraden door Sharmaine, dankjewel girl.

GELEZEN
Een script voor een theaterstuk wat we gaan spelen met onze klas als eindvoorstelling, het hele leuke hieraan is ik heb geen tekst. Hoera en toch moet ik het script lezen en blabla, heel logisch en ik heb er zelf voor gekozen dat ik een ensemble rol wil, bij dit stuk vind ik dat interessanter - iedereen zijn ding. Ik wil trouwens even delen dat ik een hele hele leuke klas heb en dat dat echt school zoveel beter maakt. Speciaal voor Nino - Nino je bent lief, als je naar buiten kijkt lijkt de wereld even stil te staan. Als je mij aankijkt met je mooie bruine ogen - nee grapje maaar Nino, je bent lief en stiekem weet je dat wel. Zo dat was even mijn woordje voor Nino. Ohja en Niels, ondanks dat het mijn schuld is dat je altijd mail krijgt van mijn blog, dankjewel dat je het altijd lees, super lief.


GEZIEN
De schattigste aap ooit, wist je trouwens dat giraffe kerstbomen eten!? Ik wist niet eens dat kerstbomen eetbaar waren maar oké. In de dierentuin leer je veel. 

GEHOORD
Als ik een koekje zou zijn zou ik een Oreo zijn omdat iedereen van mij houdt - Aldus Gabriëlla. Dat is echt het meest lieve wat ze ooit tegen mij heeft gezegd, nee dat is niet waar want Gabriëlla is heel lief, maar toch thank you!

GEPLAND
Jaaaaaa, volgende week zaterdag ga ik samen met mijn moeder en Chris naar de musical Hartsvrienden. Ik ben onwijs benieuwd!

Waar kijk jij naar uit voor volgende week?
Liefs, Renee


10 opmerkingen

 1. Super leuk dat je een eigen domein hebt, staat weer een stukje professioneler! <33

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met je eigen domein! En dat van dat eten herken ik haha. Ik begin volgende week wel echt met gezond eten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lief! Jaa volgende week begin ik ook!

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met je eigen domein! Profi enzo!!! Enne, van een Zinger Burger advies is nog nooit iemand slechter geworden... aldus Sharmaine... Your welcome honey!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent te lief en gewoon te leuk! Dankjewel Sharmaine <3

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met je eigen domein meis! Super tof! :D En de dierentuin, ik wil ooook !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar welk stuk ga je nou spelen dan? Nu ben ik wel benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet eerlijk gezegd niet hoe het heet, Aturo Ui. Daar gaat het over, of het stuk ook zo heet weet ik niet. Het gaat over Aturo Ui en dat is voor de opkomst/het begin van de opkomst van Hitler volgens mij, heel fysiek.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.