MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | YOUTUBE FILMPJE, TINDER EN TEA TREE LIJN

zondag 4 januari 2015


Ondanks dat ik het geknal van het vuurwerk nog steeds in mijn hoofd hoor heb ik deze week optimaal genoten van de vakantie, mijn bed was mijn grootste vriend, de ijsbaan vond me gelukkig aardig en ik ben niet gevallen. Ik heb een nieuw wondermiddel gevonden bij TBS en ik deel een bijzonder filmpje wat mij heeft laten huilen, al ben ik wel een te gevoelig mens. Ik huil heel snel bij filmpjes dus don't worry jij hoeft vast niet te huilen.

GEDAAN
Schaatsen in Amsterdam - museumplein. Zo leuk, de ijsbaan daar is te lief. Heel druk maar zo lief, met een bruggetje over de ijsbaan heen. Ik ben in bad geweest, nee niet alleen. Ik besloot in bad te gaan met het sd kaartje van mijn camera, wauw beste nieuwjaars duik ooit. Gelukkig leeft de SD kaart nog.

GEKOCHT 
Een tea tree pakket van TBS. Ik hou van de tea tree lijn, echt een wondermiddel! Als ik het een tijdje heb gebruikt komt er een review, ik heb de review smaak te pakken hahaha. 

GEDACHT
Waarom heb ik ooit Tinder gedownload, wat een domme en kansloze app. Sorry als je er heel anders over denkt, je relatie er hebt gevonden of gewoon houdt van die app. Ik ben er totaal klaar mee en drukte met liefde - met zoveel liefde heb ik nog nooit iets verwijderd - de delete knop in. Contacten die ik eraan over heb gehouden gaan allemaal de prullenbak in. Wat dacht ik, zag ik in een wanhopige fase, dacht ik dat ik never iemand zou vinden, misschien dacht ik wel iets heel anders en eerlijk gezegd maakt het me totaal niet uit. Ooit vind ik wel iemand, of niet dat zie ik vanzelf wel. Doei Tinder, je hebt mij leven zoveel gegeven - not.


GEKREGEN
Kaartjes voor de dierentuin van mijn mama, dankjewel mama. Zondag ga ik een dagje met mijn broertje naar de dierentuin, plus een dagje dierentuin staat op mijn doelen lijst van mijn day zero project, check weer een doel behaalt - gaat goed! 

GEGETEN 
Alles wat slecht is, wat je lichaam niet goed verteerd en dus nog te lang in mijn lichaam blijft zitten. 2015, sporten - lukt vast niet langer dan een maand, maar let's try -. Ik weet het niet maar tegenwoordig eet ik niet zo bijzonder, alleen maar slecht en wat te makkelijk mijn mond in gaat.

GELEZEN
Heel veel blogs, ik volg allemaal blogs op bloglovin' 250 blogs om precies te zijn en ik heb tot nu toe nul keer bloglovin' gebruikt om een blog te lezen. Ik heb een standaard lijstje waar ik doorheen ga in de ochtend. Sinds de vakantie ben ik de blogs via bloglovin' gaan lezen want 250 blogs zijn er te veel voor mijn standaard blogs rijtje in de ochtend. Door deze lijst heb ik weer een hoop leuke blogs gelezen die ik ooit leuk genoeg vond om te volgen.

GEZIEN
De film Annie, voor de hoeveelste keer - nou ik denk voor de vijfde (!) keer. Dit is wel een beetje erg. Mijn beste vriend kwam na een hele lange tijd langs en wij was erg benieuwd naar deze film. Aangezien wij van bankhangen houden besloot ik de film aan te zetten, ook hij vind het een leuke film. Ik moet er elke keer weer om lachen, geweldige remake! 

GEHOORD 
Ik volg een aantal YouTubers waaronder BeautyBySiena, zij vertelde over een filmpje waar iemand $100 geeft aan een homeless man en daarna laat zien wat hij met het geld doet. Dit filmpje heeft mij laten huilen, misschien ben ik wel een te snel huilend persoon maar zo inspirerend. Ik merkte dat ik meteen een vooroordeel had over die meneer maar uiteindelijk zo anders uitpakte, zo inspirerend en raad het zeker aan om te gaan kijken. Het duurt maar vijf minuten en het is het zeker waard - je kunt het hier bekijken.

GEPLAND 
School, ik denk dat ik in een hoekje ga zitten huilen. We gaan weer lachend naar school, het is een nieuw jaar en ik ga weer hard mijn best doen want Renee heeft er af en toe een beetje de kantjes van af gelopen.

Hoe was jouw vakantie?
Liefs, Renee

19 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je naar de ijsbaan in A'dam bent geweest, ik kan helaas niet schaatsen mijn evenwicht is niet echt goed op schaatsen. Lief dat je van je moeder een kaartje hebt gehad voor de dierentuin heel veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat jammer Lonneke, maar ja het was heel leuk in Amsterdam. Ja echt te lief!

   Verwijderen
 2. Wat een super mooie foto van de ijsbaan, ziet er sfeervol uit! Heel veel plezier met je broertje bij de dierentuin!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is het ook zeker, fijne sfeer daar maar dat is het altijd in Amsterdam vind ik. Dankjewel!

   Verwijderen
 3. Die ijsbaan ziet er zoo leuk uit! Ik zou gisteren schaatsen, maar ja, ik moest zo nodig ziek zijn, verdoriee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha leuk lijstje! Ik moest erg lachen om je opmerking over Tinder. Ik heb het ook met veel liefde van mijn telefoon gegooid laatst!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ahw ik zou zo graag willen schaatsen!
  Ik kreeg ook tranen in mijn ogen hoor bij dat filmpje, you are not alone hihi
  Tea Tree van TBS gebruik ik al heeeel lang, heerlijk (stink) spul!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou wanneer gaan we? Yesssss, ik ben niet de enige. Ja het stinkt verschrikkelijk, jeetje!

   Verwijderen
 6. Kind, dat stuk over tinder... GEWELDIG. Je hebt zo juist alles verwoord wat ik er dus ook van vind. DOEI TINDER, ik heb een hekel aan je! Voor de rest, heel leuk lijstje, ik vind het altijd zo leuk om jouw blogposts te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oehh, ik blijf deze artikelen erg leuk vinden. Bloglovin is handig hé? Ik gebruikte eerst ook een lijstje, maar Bloglovin is zo veel makkelijker. Ik moest lachen door dat stukje over Tindr, wat is dat inderdaad een vreselijke app. Het instagram account tindernightmares is wel heel vermakelijk tho.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja bloglovin' zo zo fijn. Oeh die instagram account ken ik niet, snel kieken!

   Verwijderen
 8. Wat schrijf je leuk! Schaatsen heb ik afgelopen week ook gedaan. Een hele middag wel te verstaan, dus een stel mooie blaren er aan overgehouden...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hahaha dat van Tinder... Zelf nooit aan begonnen en ik denk ook dat dat zo blijft als ik dit lees :')
  Leuk artikel! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.