MONDAY TALK | EXAMENS & EEN HALF JAAR BLOGGEN

maandag 19 januari 2015Maandag, weer een week voorbij. Een gekke week met weer een onvoldoende, hard leren, repeteren en na een tijdje weer een avondje goed genoten in het theater met mijn beste vriend en moeder. Het is maandag en dat betekend even een klets artikel, fijn om gewoon van alles kris kras door elkaar op te schrijven en dat het niet uit maakt. 


Druk druk druk, ondanks de drukte ben ik zaterdag met mijn beste vriend en mijn moeder naar de musical Hartsvrienden geweest, hier komt van de week een artikel over. Het is zo fijn om tussen alle drukte toch even een dagje te genieten van iets waar je het meest van houdt met twee van de belangrijkste mensen om me heen. De foto is weer erg mooi vandaag, in de mac maakte ik foto's van ons maar met ons kan het nooit normaal dus dit is de meest fatsoenlijke foto die eruit is gekomen, sorry Chris - je weet het, i love you!

Afgelopen week had ik een examen voor Nederlands, je raadt het al een onvoldoende en het erge daarvan is dat op één na weer de hele klas een onvoldoende heeft. Een perfect examen jaar zo te zien, vandaag heb ik het betoog examen, dus een debat in je eentje als presentatie. Ik ben zo zenuwachtig, ik heb dit niet goed voorbereid of nouja wel goed voorbereid maar ik moet het uit mijn hoofd kennen ennnn dat is dus niet gelukt, nog even en dan is dat ook weer klaar. 

Doordat ik deze week meerdere examens heb - twee dus zoveel stelt het niet voor maar ik moet echt hard leren - komt er niet elke dag een artikel online. Ik ga dit helaas niet redden maar er komen wel artikels online dat beloof ik. Gelukkig heb ik vanaf februari weer alle tijd, ten minste tot nu toe zie ik alleen maar dingen die aflopen in februari in mijn agenda staan maar het zal mij niks verbazen als ik op eens weer een examen heb dan, komt goed, komt goed er komen snel weer elke dag artikels online.

Deze week kwam ik achter iets heel leuks, want ik blog een half jaar. Wow, een half jaar. De tijd gaat echt snel en ik geniet er nog steeds elke dag van om reacties te lezen en mijn volgers te zien stijgen. Ik ben jullie zo dankbaar dat bijna 150 mensen de moeite nemen om op de volg knop te drukken, dank je, dank je, dank je wel! 

Een hele fijne week!
Liefs, Renee
18 opmerkingen

 1. Veel succes vandaag meis! Je kan het! Geef ze maar van jetje. En ben echt benieuwd naar je artikel over Hartsvrienden :-) xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat artikel heeft vertraging, maar deze week komt die online, hoera na twee weken. X

   Verwijderen
 2. Heel veel succes met je examens! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je half jaar bloggen! Veel succes deze week <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een half jaar al? Gefeliciteerd!
  Wat vervelend van die onvoldoende.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat je al een half jaar blogt :) Heel veel succes met je examens deze week! Hopelijk gaan ze beter als je Nederlandse examen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja super leuk, het voelt helemaal nog niet zo lang. X

   Verwijderen
 6. Ik heb 4 tentamens, een presentatie, deadlines voor verslagen, een hertentamen en een mondeling, wish me luck toooo!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Whaa gefeliciteerd met je halfjaar bloggen! Het is dat je het nu zo schrijft, kom ik er ook achter dat ik nu zo'n halfjaar blog! #oops! Maar jeee wat balen van je onvoldoende zeg.. Hoop dat de examens die je nog krijgt beter gaan, heel veel succes! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, te grappig. Jij ook gefeliciteerd dan! Ik hoop het ook. X <3

   Verwijderen
 8. Succes Renée, probeer de stress ook een beetje van je af te zetten, moeilijk maar het is soms wel goed! Gefeliciteerd trouwens met het 'half jaar bloggen', je bent lekker op dreef meid! x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow een half jaar, awesome! Blijf zeker lekker zo door gaan. ( niet dat je dat anders niet deed..) Balen van je onvoldoende maar je was iniedergeval niet de enige ghehe.. Positief bekijken toch..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, leuk mens ben je ook! Positief positief! X <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.