MONDAY TALK | RENEERAADSHEER.NL

maandag 12 januari 2015


Na heel vaak zeggen dat ik een eigen domein wil is het nu eindelijk zo ver, sinds woensdag heb ik mijn eigen domein. Ik ben er mega blij mee, het is nu toch meer mijn plekje op het internet. Eindelijk die stomme blogspot er tussen weg. Het is nu geen blog meer van blogspot maar van mij, dat was het al maar toch voelde het zo. Vandaag een monday talk, lekker blog gerelateerd - planning en onderwerpen komen onder andere ter spraken. 


Ik blogde heel erg onregelmatig maar beloofde maandag tot vrijdag te bloggen, sinds de kerstvakantie blog ik zeven dagen in de week. Zo lang het lukt wil ik dit blijven doen, ik geniet ervan om te schrijven en de creativiteit erin te steken. 

Ik had laatst een artikel geschreven met mijn twijfels over blogger of wordpress, de meningen waren heel erg verschillend. Veel vertelde mij toch wel wordpress beter te vinden en toch was er een hele groep bloggers die blogger beter vinden vanwege de manier waarop je met blogger werkt, het is makkelijk. Misschien is dit voor mij ook wel een reden om voorlopig bij blogger te blijven. Nog even makkelijk en alle tijd aan mijn artikels besteden maar ik wil met alle liefde over naar wordpress. Als ik de blogs zie die via wordpress werken vind ik deze blogs toch net iets mooier. De thema's zijn prachtig en ziet er toch iets professioneler uit. Als ik tijd heb en het zeker weet ga ik over, ik ben alleen bang voor het feit dat ik er niks van begrijp en dat het een en al chaos wordt maar dat zullen we zien, voorlopig nog blogger.

Eigenlijk had ik niet echt iets waar ik over blogde standaard. Ik deed maar wat. Ik heb besloten om te bloggen over mijn leven en nee wees maar niet bang ik ga niet mijn hele leven bloggen maar meer het idee zoals het uitgaans verhaal, meer korte verhaaltjes over dingen die ik mee maak en mijn kijk daarop, ik blijf bloggen over mijn weg naar Amerika al zal dat nog even niet zo spectaculair worden, van de week komt trouwens mijn verhaal over het inschrijven maar dat ter zijde. Ik wil blijven bloggen over mijn ervaringen op het gebied van theater/film, audities, workshops en alles wat er mee te maken heeft. Als laatst wil ik hier en daar een review schrijven of iets anders wat ik interessant vind, maar ik ben geen beauty blogger dus vaak zal het niet te voorschijn komen.

Verder wil ik je een hele fijne maandag wensen!
Liefs, Renee14 opmerkingen

 1. Wat tof dat je een eigen domein hebt! Kan me heel goed voorstellen dat je de overstap van blogger naar wordpress nog wat lastig vind, mocht je uiteindelijk naar wordpress gaan, je kunt me altijd bereiken als je ergens niet uitkomt! Erg tof dat je nu 7 dagen per week blogt, ben erg benieuwd naar je artikelen! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat mega lief Bianca, dankjewel ga ik onthouden! <3

   Verwijderen
 2. Nogmaals gefeliciteerd met je eigen domein! Ik vind zelf blogger prima werken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met je eigen domein meis! Je bent goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk dat je nu echt je eigen domein hebt! Ik ben benieuwd wat er allemaal komen gaat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je bent een topper dat je nu je eigen domeinnaam hebt! En ik vind het heerlijk om je korte verhalen te lezen vol humor en creativiteit. Ga zo door lieverd!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allemaal thanks to you! Mijn held en helper hahah! Ahh je bent te lief! <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.