MONDAY TALK | TIMES FLY WHEN YOU HAVING FUN

maandag 5 januari 2015


Maandag, wat ben ik blij dat je er weer bent. Ik mis je altijd zo erg als het zaterdag en zondag is. School is weer lekker begonnen en ik ga weer lekker met mijn neus in de boeken, of nouja alleen voor Nederlands, Engels en rekenen. Ik ga weer lekker hard aan het werk voor tekst analyse en boekhouding, want hey het is zo fijn om te leren. Genoeg flauwekul, is het duidelijk dat ik geen zin heb om naar school te gaan? Nee, dan hoop ik nu wel. Goed, maandag, dat betekend dat de vakantie voorbij is net als de kersttijd en oud & nieuw, ik mis het nu al.
Buiten alle gezelligheid, warmte, sfeer, lichtjes en het eten mis ik het misschien helemaal niet en op de kilo's na die ik ben aangekomen heb ik niet eens door gehad dat het al is geweest. Niet door gehad, tuurlijk wel, ik bedoel - ik heb niet echt het besef dat ik in 2015 zit, dat kerst voorbij is en dat het alweer januari is. Ik moet nu 341 dagen wachten tot ik weer jarig ben, dat is 8184 uur, halleluja! Hoe kan dat zo snel voorbij gaan, hoe kan de tijd zo snel gaan - voor mijn gevoel dan -.

Het samen zijn met de mensen waar ik van hou vond ik het meest fijne aan deze vakantie, veel tijd doorgebracht met mijn lieve jongere - voor mij dus mijn kleinere - broertje. Op dertig december zag ik na een mega lange tijd mijn beste vriend Chris weer - iets met te veel school - en was het zo gezellig als van ouds, bankhangen heet zo iets geloof ik. Hij had geen plannen met oud & nieuw en ik nodigde hem uit. De volgende dag stond hij plots voor de deur, ik wist wel dat hij kwam maar niet hoe laat, een verrassing. Fijn om het nieuwe jaar in te gaan met een deel van de belangrijkste mensen om mij heen.

Sterretjes zijn leuk, verder vind ik vuurwerk bagger. Bagger in de vorm van in ben er bang voor, bang om het aan te steken. Daarom hield ik het bij sterretjes - waar ik eigenlijk ook best bang voor ben -, we hadden er tachtig en die zijn allemaal opper de pop. Op het einde waren we er helemaal klaar mee en heeft Chris er tien ter gelijke tijd aangestoken, ter nadelen van zijn vingers want die deden daarna snel pijn. Iets met sterretjes die zijn vingers raakte - ja zijn vingers zitten nog vast aan zijn botten in zijn hand waar vingers aan gekoppeld zitten, whatever -. Bedankt dat jij het wou doen zodat ik gaan pijn had, ik kan geen betere beste vriend wensen. Buiten dat, sterretjes zijn erg fotogeniek, we hebben echt tweehonderd foto's gemaakt met sterretjes, uiteindelijk zijn er tien echt goede foto's uitgekomen, iets met telefoon kwaliteit, donkerheid en beweging.

Zondag - gisteren - ben ik met mijn broertje naar de dierentuin geweest, je had mij moeten zien. Ik leek wel een kleinkind in een snoepwinkel, die diertjes zijn te lief en te leuk om te bekijken. Ik heb honderden foto's gemaakt op de Renee fotomaak manier - woorden van mijn broertje - richten en honderd keer klikken op het fotoknopje. Dan zit er vast één goede foto tussen toch? Een hele fijne maandag (:

Met wie heb jij oud & nieuw gevierd?
Liefs, Renee

10 opmerkingen

 1. Leuk om te lezen! Ik vierde oud & nieuw met vrienden, wat erg gezellig was :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om dit te lezen! Ik wens je een fijne maandag :) Ik ben zelf naar Paradiso geweest met oud en nieuw en dat was super leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn overzicht!
  Ik heb het gevierd met familie en vrienden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super fijn dat je het hebt gevierd met je familie en vrienden!

   Verwijderen
 4. Klinkt onwijs leuk! Ik heb ook echt een hekel aan vuurwerk, sterretjes zijn oke maar ik ben altijd bang dat ze toch m'n handen raken of dat ik een 'defect' sterretje heb die alsnog ontploft- iets met teveel films kijken haha! Wat leuk dat Chris langskwam, kan me voorstellen dat dat erg tof was! Ennee, gelukkig is het bijna dinsdag; een stap dichter bij het weekend.. (klinkt triest, nietwaar?) xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja vuurwerk, blegh. Ik ben zo bang dat ik mij verbrand aan die sterretjes. Nee totaal niet, zo denk ik ook. Elke volgende dag brengt mij dichterbij het weekend!

   Verwijderen
 5. Fijn dat je zo'n gezellige kerstvakantie hebt gehad! Ik heb o&n gevierd met familie en vrienden <3
  Liefs Tara

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo fijn om dat je gevierd hebt met vrienden en familie! :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.