REVIEW | MIJN EERSTE KIKO LIPSTICK

dinsdag 6 januari 2015


Nee, ik ben geen beauty blogger en zal het ook nooit worden. Of ik verstand van beauty heb? Nee totaal niet en ik denk dat ik het ook nooit zal krijgen. Het enige wat ik gebruik is mascara, wenkbrauw gel, af en toe eyeliner, af en toe oogpotlood en af en toe lipstick net zoals deze beauty die ik gekocht heb in Duitsland. Deze zal ik ook af en toe eens gebruiken, ondanks dat ik de lipstick af en toe ga gebruiken wil ik deze toch met jullie delen want it's a pretty one. 

Nadat ik een kiko lipstick bij een vriendin had gezien was ik verkocht, ik moest en zou een kiko lipstick kopen. Wist ik veel dat make-up van het merk kiko niet in Nederland te koop was. Ja via het internet, nou als je er geen verstand van hebt koop je geen make-up online. Ik liep in Duitsland en zag de kiko, die winkel laat ik mij niet voorbij gaan. Ik moest en zou er een lipstick kopen, zo gezegd zo gedaan. Ik ben geslaagd en kocht deze pretty one - velvet mat lipstick 613.


Stomme stomme code, geef je lipstick gewoon een naam. Als ik de verpakking zie - het zwarte doosje -, doet het mij denken aan de verpakking van MAC. Misschien ligt het aan mij, de mevrouw die geen verstand van make-up heeft want dat zou zomaar ook eens kunnen. De kleur van de lipstick komt op deze foto totaal niet goed over maar, op de swatch hier onder wel. 


Als je de lipstick zo ziet is het een donker roze kleur, grappig want op de lippen lijkt het meer een neutrale kleur. Je ziet niet meteen BOEM, zij heeft lipstick op. Dat vind ik heel fijn aan deze kleur. Wel zonde dat als je de lipstick zo ziet verwacht je een donker roze kleur. De lipstick blijft goed zitten, na het eten moet je de lipstick sowieso bijwerken. Het is echt een matte lipstick wat ik heel fijn vind, ik hou niet zo van die glimmende glamour lipsticks. 


De verpakking vind ik heel bijzonder en prachtig. De kleur is een beetje rosé goud, je moet de bovenkant of onderkant - ligt eraan hoe je de lipstick vast houdt - indrukken. Dan komt de lipstick omhoog en kun je de lipstick eruit pakken. Ik heb nog nooit zo'n design gezien maar, ook dit kan liggen aan het feit dat ik nooit kijken naar beauty producten. De lipstick is €6,90 en voor mijn gevoel ik dat een redelijke prijs voor een lipstick. 

Heb je wel eens een kiko product gebruikt?
Liefs, Renee

20 opmerkingen

 1. Dit merk ben ik zelf nog niet bekend mee, maar hoor en lees er vaak goede reviews van. De huls is inderdaad erg mooi, zelf zou ik niet voor deze kleur kiezen omdat het voor mij te donker is maar daarom niet minder mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. zo donker is die lipstick niet, ik laat snel een op foto zien. Ik kom er nu achter dat die totaal niet overkomt

   Verwijderen
 2. Wat leuk dat je eens een review plaats over een lipstick! Mooie huls, voor mijn blonde een iets te donkere kleur maar Kiko is absoluut fantastisch. Ik ben benieuwd naar een 'op-foto'!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leif dankjewel, ja komt er snel snel snel aan.

   Verwijderen
 3. Hijs zo mooi!! gaat je ook echt mooi staan. Ik heb ook een paar KIKO producties maar komen allemaal nog op de site haha x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa ik ben er zo blij mee, ja jou producten zijn ook prachtig!

   Verwijderen
 4. Dat kleurtje... pure liefde! Haha! Tof dat je een Kiko lipstick hebt gekocht Renee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gaaf kleurtje! Ik ben heel erg benieuwd hoe hij je staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prachtige lipstick! Ik zou er ook wel 1 van Kiko willen proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie lipstick! Ik heb er toevallig eentje van KIKO op, heel blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die huls is zo mooi! Daardoor ben ik erg benieuwd geworden naar deze lipstick :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De verpakking is echt helemaal prachtig. Ik vind de kleur ook erg mooi en speciaal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi! Ik houd echt van dit soort kleurtjes! Zelf heb ik een blush en een nagellakje van kiko, waar ik erg blij mee ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik bn heel benieuwd naar de KIKO nagellakjes!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.