HELP IK BEN ALLEEN MET VALENTIJNSDAG

dinsdag 10 februari 2015Valentijnsdag is bijna en ik merk dat veel mensen niet zo goed weten wat ze er mee moeten doen, ik raad je aan lekker niks te doen. Valentijnsdag vind ik zo cliché, een dag waarop je opeens moet laten zien hoeveel je van iemand houdt doormiddel van dure cadeau's, bloemen of een dagje weg. Als je een relatie hebt begrijp ik heel goed dat je deze dag leuk vind maar voor de single girls is dit echt een dag dat je denkt, joe vlieg maar snel voorbij. Ik zat altijd alleen thuis niks te doen, maar daar ga ik verandering in brengen. 


De dag van de liefde, overal kleffe stelletjes en jij maar denken - Hoera ik blijf forever alone. STOP, zet die gedachte opzij en ga wat leuks doen. 14 februari met het naamkaartje valentijnsdag wil niet zeggen dat jij als single girl je eenzaam hoeft te voelen, je hebt dan wel geen vriend maar er zijn genoeg leuke mensen om je heen die ook van je houden. Het mag dan wel valentijnsdag heten maar deze ene zaterdag met het naamplaatje zal echt niet de hele dag veranderen. 


Ga wat leuks doen met je andere single vriendinnen.

Zaterdag ga ik lekker uiteten met de leukste girls waarmee ik naar Oberhausen ben geweest. Lekker uiteten in Amsterdam en kijken naar al die kleffe stelletjes waar wij de hele avond plezier om gaan hebben. Je hoeft geen vriend te hebben om het leuk te hebben op deze dag, ga met vriendinnen lekker lunchen, uiteten, naar de bioscoop, lekker shoppen of een film avondje. Als je het leuk hebt vliegt de dag voorbij. 


Geef jezelf een verwen moment.

Dat heerlijke bad vind het echt niet erg als jij daar een uur of twee in gaat liggen, daarvoor is het een bad. Heb je een bad, duik daar lekker in. Verwen jezelf met een masker, lak je nagels, maak jezelf lekker op - daar hoef je geen rede voor te hebben, jezelf optutten is altijd fijn -. Ga in bed liggen met je favoriete serie, geniet ervan soms heb je dit soort momentjes nodig. 


Hang de perfecte keuken prinses uit.

Zoek leuke en lekkere recepten op en ga lekker bakken. Als je de tijd ervoor hebt is bakken echt verschrikkelijk leuk om te doen en vooral omdat als alles af is je het lekker mag opeten. Niets is fijner dat de lekkere geur van een net gebakken taart en daardoor smaakt die taart net iets lekkerder. Weet je niet wat je moet bakken, probeer dan dit leuke recept van Aimée. 


Verras je moeder.

Het hoeft natuurlijk niet je moeder te zijn maar verras iemand waarvan je houdt en die persoon veel voor je doet. Op valentijnsdag kan je ook iemand verrassen waarmee je geen relatie hebt maar gewoon wilt bedanken voor alle liefde, gezelligheid en hulp. Dat vind die persoon vast en zeker fijn.

Ga niet bij de pakken neer zitten, er zijn echt genoeg leuke dingen die je kunt doen. Valentijnsdag is niks anders dan een gewone zaterdag. Waarom iemand heeft besloten 14 februari het naamkaartje valentijnsdag te geven weet ik niet, tuurlijk leuk maar waarom moet er nou speciaal één dag zijn waarop je opeens moet laten zien hoeveel je van iemand houdt doormiddel van cadeau's, bloemen of uitjes. Ik heb het er niet zo mee maar ik ga dit jaar geniet van een etentje met drie leuke blog vriendinnen, ik hoop dat je een fijne valentijnsdag hebt. 

Wat vind jij van valentijnsdag?
Liefs, Renee


10 opmerkingen

 1. Ik heb een vriend, maar wij doen nooit wat met valentijnsdag. We bakken hooguit een taart ofzo haha!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is super leuk, samen een taart bakken. Als ik met iemand een taart bak zit die persoon altijd onder het bloem aan het eind van de dag hahah. Geniet samen. X

   Verwijderen
 2. Moet zeggen dat ik eigenlijk ook niet zoveel om valentijn geef. Ben gewoon lekker thuis met familie denk ik! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah wat een leuk en origineel artikel. Lekker carnavallen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Geniet van het carnavallen, dankjewel lieve Denise! <3

   Verwijderen
 4. Ik heb voor de verandering een keer een vriend op valentijn, maar hij is lekker aan het carnavalen en ik ben nog te jong, dus ik moet het weer doen met een bak ijs en dear john.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. AHHHW, super jammer. Maar een troost, ik heb mij laten vertellen dat Valentijn voor geheime liefdes is haha. Bak ijs en Dear John is ook optimaal genot, enjoy! X

   Verwijderen
 5. Kijk! DE beste redenen waarom het zo niet erg is om single te zijn!
  Zo onwijs veel zin in zaterdag <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.