MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE | BALLONNEN, SUSHI & LUNCHEN

woensdag 25 februari 2015

Vandaag weer een artikel met foto's van de afgelopen week, ik had een avontuur met ballonnen in de bus, at sushi met de leukste bloggers wat jullie vast niet is ontgaan en ben wezen lunchen met mijn beste vriendin. Ik heb twee hele leuke en drukke weken gehad, tot het eind van deze week vakantie en daarna weer een redelijk normaal schoolleven.

Mijn lieve broertje bracht mij naar de bushalte die maar vijf minuten lopen is, maar oké hij wou het graag en wie ben ik dan om te zeggen dat dat niet mag. Hij bracht mij niet alleen hij wachtte ook nog acht minuten met mij bij de bushalte. Maar acht minuten denk je misschien, maar hij droeg geen jas en stond in zijn korte mouwen shirt omdat hij die niet aan wou, sorry mama het is al meer dan een week geleden dus je kan niet meer boos worden, volgende keer zal ik beter mijn best doen om te zorgen dat hij een jas aan doet maar hij is al veertien. 

Schmink op onze hoofden, hoera. Voor de voorstelling doen wij alles, wat een verschrikkelijke troep die schmink. Na maanden repeteren konden wij eindelijk laten zien wat wij hebben gemaakt, voldaan en blij dat het over is. Voorlopig naast maandag geen lange dagen meer naar school, weer even een normaal schoolleven. Theater is fijn maar af en toe. 

Een bad gevuld met warm water, een LUSH bubble bar, geur kaarsen en een boek, een perfect relax moment. Ik ben zo dankbaar dat wij een bad hebben, dankjewel mama! 

Zondag zag ik eindelijk weer eens mijn beste vriendin, gezellig even lunchen bij Anne & Max, altijd lekker eten daar. De club sandwich en een ice tea met munt en limoen vulde mijn maag heeeerlijk! 

Wat een avontuur met ballonen in de bus, achttien gouden ballonnen wel geteld. Angel was jarig, een student uit een jaar onder ons - Niels van de foto en mij -, samen met Niels heb ik Angel geregisseerd vorig jaar en wij dachten laten wij haar een cadeau geven want je wordt maar één keer achttien. Wat een gedoe met achttien helium ballonnen in de bus, wat een avontuur. Mijn haar zag er overigens niet meer uit na die busrit, lekker statisch.

14 februari, sushi date met de twee leukste en liefste blog vriendinnen die ik heb. Voor het eerst dat ik bij SUMO at, heeerlijk! Nu de volgende stap is sushi met vis, speciaal voor jou zal ik het proberen Rebecca.

Selfié, girls jullie zijn beide toppers. Ik ben zo dankbaar dat ik jullie heb leren kennen! <3

De mooiste spiegel foto ever, zo van ik laat je even mijn nieuwe trui zien hoera ik ben er zo blij mee maar mijn hoofd ziet er op dit moment niet uit. H&M bedankt dat je bestaat je kleding is fijn.

Wat voor leuks heb jij deze week gedaan?
Liefs, Renee 

19 opmerkingen

 1. Leuk je foto's! Heerlijk zeg een bad iets wat ik helaas thuis niet heb. Lief dat je broertje je naar de bushalte bracht. Het zijn juist de kleine dingen die het bijzonder maken. liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahh, zo jammer dat je geen bad hebt! Jaaa mijn broertje is te lief! X

   Verwijderen
 2. Hele leuke foto's! Heerlijk dat sushi en wat leuk dat je dat met je twee blogger vriendinnen hebt gedaan! Had ik maar zo'n lief broertje haha die zou dat niet zo snel voor mij doen(a)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa was ook echt heel leuk, hihi mijn broertje is stiekem te lief! X

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend leuk om op deze manier een kijkje te krijgen in je leven. Die sushi ziet er echt heerlijk uit! En echt ontzettend leuk dat jullie zoveel ballonnen hadden gekocht, al lijkt het me inderdaad een drama om het mee te nemen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja dat was zeker een drama vooral omdat de bus mega vol zat! :)

   Verwijderen
 4. Wat een leuke foto's <3! Hmmm die sushi! Ik heb er al een week lang trek in, en nu nog meer haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh nee, sorrry! Ik hoop dat je het snel een keer gaat eten dan, <3

   Verwijderen
 5. Ah dat boek heb ik ook gelezen, wat vond ik die leuk!
  Je hebt veel leuke dingen gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzichtje! Sushi wil ik ook nog een keer proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een super leuke trui! En whut, je broertje in een t-shirt, die is gek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat vind ik ook maar hij heeft het echt maar dan ook echt niet koud, bizar!

   Verwijderen
 8. Je outfit op de laatste foto vind ik zó leuk! Die trui is heel gaaf! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw je haar op die laatste foto is echt zo onwijs mooi!
  Ben benieuwd hoe je volgende keer de sushi mét vis gaat vinden hihi, en mocht je ooit weer met zo veel ballonnen de bus in moeten, dan moet je het even filmen want dat lijkt me leuk om te zien :')

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wat lief, i woke up like this, oeps ik doe nooit wat met mijn haar. Hahahah, ik denk niet dat het gebeurt maar stel dat, dan film ik het voor je! X

   Verwijderen
 10. Jouw broertje is echt super lief! Alhoewel ik hem op zondagavond minder leuk vind, gezien de voicememo's haha! En ik ben ook enorm blij en dankbaar dat ik zo een lieve schat als jij heb leren kennen! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.