MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE

maandag 9 februari 2015


Jaaa, ik leef nog. Het is even geleden maar ik ben weer terug. Het had iets te maken met moeheid, drukte en veel ideeën maar niet wetend hoe je het moet opschrijven. Het dipje is voorbij en ik ben er weer. Ik weet het ik heb dit vaker geroepen, maar ik beloof je met heel mijn hart dat er morgen ook weer een artikel online staat. Het is maandag en dat betekend dat er een monday talk online komt normaal. Vandaag niet, ik keek op mijn blog en ik zag alleen maar monday talk, monday talk en nog eens een monday talk, vandaar een kijkje in mijn leven door mijn iPhone foto's. Twee weken geleden ben ik samen met mijn lieve beste vriend Chris en mijn moeder naar de musical Hartsvrienden geweest, dat betekend dat wij ook een bezoekje aan de Mac Donalds brengen stiekem op zijn tijd wel lekker. Oh en een artikel over de musical komt er aan, nog steeds maar dit keer echt. Na een drukke dag op school had ik verschrikkelijke trek, normaal ben ik pas laat in de avond thuis en eet ik meteen avond eten of in het ergste geval heb ik al gegeten op school en ga ik meteen naar bed maar vrijdag was ik vroeg uit en was het nog lang geen tijd voor avond eten. Ik zag een zak met nootjes liggen en besloot deze op te eten, lekker en gezond een win win situatie. Een perfect ontbijt, ik hou van eitjes en vooral met een dooier - zo heet dat toch? - erop of zacht gekookt. Lekker simpel, makkelijk en snel om te maken maar daardoor niet minder lekker. Ik af en toe echt een ei monster en dan kan ik de hele dag ei eten, ook al is dat totaal niet goed voor je. School kan best leuk zijn, voor al met leuke mensen om je heen. Even een leuke foto met Nino. Wij kregen een opdracht op school in groepjes en dit keer mocht ik samenwerken met Nino en nog twee andere studenten. Met de bekende voetballer, haha nee grapje. Hier is Nino de bekende voetballer en Faye en ik gillende fans die een selfié willen, ondanks dat ik verschrikkelijk slecht ben in selfiés maken is deze best oké. Soms heb je van die lessen op school dat je denkt, jeetje dit had ik net zo goed thuis kunnen doen. Hier een goed voorbeeld. Omdat wij een Engels luister examen hadden mochten wij in de les een Engelse serie of film kijken, Rowan had haar iPad met Netflix erop bij zich en wij gingen Les Miserables kijken. Natuurlijk leuk maar aangezien ik heel slecht in Engels ben en ik het graag wil leren voelde dit als totale tijdverspilling. Mijn broertje was in November jarig en had als cadeau kaartjes voor Hardwell gekregen, afgelopen week was het zo ver en ging hij samen met mijn moeder naar Hardwell - ik mocht niet mee want was niet leuk genoeg, nee grapje -. Ik was alleen thuis en had afgesproken om weer eens een avondje met Simone door te brengen en weer eens bij te praten. Wij bestelde pizza, nou ik heb net aan de helft opgegeten, wow. Sinds oud&nieuw liggen er al appels in huis voor een appeltaart - van die speciale appels die langer lekker blijven -. Op mijn doelen lijst staat namelijk dat ik midden in de nacht iets wil bakken en ik kwam op het briljante idee om dit tijdens oud&nieuw te doen, ja sure. Daar kwam natuurlijk niks van. Aangezien ik met mijn broertje alleen thuis was besloten wij een appeltaart te bakken - misschien ook stiekem omdat mijn moeder had gevraagd of wij dit wilde doen want anders konden wij die appels weggooien -. Nou inderdaad die appels konden wij weggooien maar kochten wel nieuwe appels en gingen creatief een appeltaart bakken. Appeltaart mix pakken zijn zo handig voor keukentalenten zoals ik. 

Hoe was jouw weekend en ga jij nog iets leuk doen deze week? Vanaf vandaag ga ik proberen weer elke dag een artikel online te plaatsen maar soms lukt dat even niet, maar morgen komt er sowieso ook weer een artikel online, hey ik ben op de goede weg. Ik wil jullie trouwens ook heel erg bedanken, want ik heb de 150 volgers bereikt. WAUW! 150 en dat terwijl ik twee weken niet geblogd heb, jullie zijn geweldig, dankjewel! 

Liefs, Renee


12 opmerkingen

 1. Hé, het valt me op dat je je foto's ook wat anders bewerkt hebt. LEUK! Gefeliciteerd met je 150 volgers! <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. WAUW, dankjewel dat dat je opvalt! Super fijn om te horen dat je dat merkt. Dankjewel lieve Denise! <3

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Jaaaa hè, stiekem kan ik er niet lang naar kijken dan krijg ik trek.

   Verwijderen
 3. Wat een lekkere foodies! Mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk artikel weer meis, good to have you back!! xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.