MIJN TINDER BERICHTEN

zondag 22 februari 2015

Vandaag deel ik een aantal berichten van mijn Tinder matches. Met moeite drukte ik de download knop van Tinder opnieuw in. Ik besef mij nu waarom ik de app heb verwijderd, mensen zijn zoo origineel. Gelukkig stonden al mijn berichten nog op de app maar ondertussen is de app weer mooi van mijn telefoon af.

Meghan Rienks uploaden een YouTube filmpje met daar haar Tinder berichten in, te grappig om te zien wat al die mensen tegen haar zeiden en zo kwam ik op het idee om hier een artikel over te maken. Guys, soms zijn jullie zo origineel en soms zijn jullie echt ordinair, oh by the way - wij hebben ook gevoelens, even een gratis tip. Ondanks al deze berichten vind ik het wel een goede app, maar niet voor mij. Mensen hebben serieus hun liefde hier gevonden dat vind ik zo mooi. Alleen voor mij is dit niks, nooit meer. 

Lucas: Wat is jou specialiteit? - "Slapend dansen in de regen", wauw Renée mooi antwoord je mag trots zijn op je creatieve antwoord.

Swen: Hoi wil jij mijn chatman zijn? - Ik heb niet gereageerd, misschien omdat ik de grap niet begreep, sorry Swen bij deze zal ik even lachen. HAHAHA, Chatman is zooo 2000. Uit welk jaar komt dat eigenlijk?

Wikus: Heey :) - "Hey!" Wikus: Heey :) - "Hahaha." Wikus: Is mijn heey :) zo grappig - "Ja!", dit was het einde van het gesprek, ik reageerde toch alleen maar omdat zijn naam wel grappig was.

Rudmer: Hey hoer, ik wil je. - Een dag later kreeg ik een vraagteken gestuurd. PARDON! Logisch dat ik niet reageer denk ik zomaar. Iets met respect mist hier, dit is dus één van de redenen waarom Tinder niet meer op mijn telefoon staat. 

Martijn: Wanneer gaan we daten? - Sorry Martijn ik denk nooit want ik heb niet gereageerd. 

Mike: Rewel - Oké, dit kende ik nog niet. Grappig gevonden, maar helaas niet grappig genoeg waardoor ik het gevoel had dat ik moest reageren. 

Sam: Hou je van ondeugend? Dit was 24 september, 18 december stuurt meneer mij vervolgens ?? - Nouuu als jij na drie maanden nog vraagtekens stuurt ben je wel heel wanhopig denk ik. 

Tim: Yo Renee, lekkerding - Oh hoi Tim, sorry dat ik niet gereageerd heb maar yo, wauw.

Ryan: Is het de moeite waard om 's ochtends naast jou wakker te worden? - Hoe moet ik dat nou weten, ik word toch niet naast mezelf wakker, ik zou niet weten wat ik persoon denkt als die naast mij wakker wordt.

Joey: Hallo schoonheid - Bedankt voor het compliment, zo ver je het meent maar oké helaas heb ik niet gereageerd. 

Martijn: Ik verveel me dood, app mij 06blablabla - Sorry Martijn maar je denkt toch niet dat ik jou ga appe hè.

Stijn: Ik ben vandaag jarig, birthday sex? - Gefeliciteerd Stijn, ik hoop dat je heel oud wordt, helaas voor jou heb ik dit tot vandaag niet gelezen.

Luuk: Ik ga zingend voor jou lasagne koken terwijl ik jou masseer - "Maar ik lust alleen lasagne uit een pakje helaas", die massage was trouwens wel fijn geweest maar dat heb ik hem maar niet verteld. 

Max: Ik ga nu douche, ga je mee? - Bedankt voor het aanbod, aardig van je maar nee. 

Heb je de Tinder app of heb je deze app gehad?
Liefs, Renee

16 opmerkingen

 1. Haha, zo grappig om dit te lezen! Hoe sommige jongens zo oppervlakkig kunnen zijn. Zelf heb ik het ook wel is gedownload, maar al snel weer verwijderd. Echt supergezellig! Veel liefs, Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja deze app verwijderen met liefde! Het maakt jongens veel minder leuk! Liefs

   Verwijderen
 2. Wat een hoop rotzooi komt er voorbij op Tinder haha. Heb zelf nog nooit Tinder gehad, maar geloof ook niet dat ik iets gemist heb!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee dat heb je inderdaad niet nee, hahahah. Jij bent één van de slimmere mensen op de wereld, Liefs!

   Verwijderen
 3. Wat flaaauw dat je niet antwoord op hey hoer.. Ik heb daar een zwak voor. Geweldig om te lezen en zo zie je maar wat een trieste figuren er tussen zitten. Lasagne koken en iemand tegelijk masseren.. dat wil ik wel eens zien eigenlijk

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa i know, maaar ik kan niet tegen dat soort mensen, vind het zeer respectloos dus ik kan beter niet daar op reageren - zelf kennis hahaha. Jaaa dat had ik ook wel willen zien! X

   Verwijderen
 4. Ik zit zelf ook op Tinder en heb ook al echt super grappige reacties gehad :p

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bizar wat mensen je sturen wanneer ze wanhopig zijn. Geweldig artikel dit, jammer dat je de app weer verwijderd hebt want had nog wel meer artikels hierover willen lezen haha! Ik vind die van Luuk toch wel het leukste, maar die van Rudmer vind ik zeer respectloos..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahah, nadat je dit had geplaatst heb ik het weer gedownload, wordt vervolgd! :)

   Verwijderen
 6. Wauw, hey hoer gaat wel erg ver. Ik heb ook al triootjes aangeboden gekregen op Tinder. Nee, danku!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw een triootje, mensen op Tinder hebben soms echt geen grenzen van schaamte, haha.

   Verwijderen
 7. Ik had al veel over Tinder gehoord maar dit slaat alles. Verschrikkelijk wat een mensen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er zitten ook prima mensen tussen hoor, even om je gerust te stellen hihi.

   Verwijderen
 8. Geniaal dit! Sommige mensen sturen zulke rare dingen.
  \Ik heb ook een keer van iemand gehoord die zei: Je bent zo lekker als aardbeienijs. Toen reageerde die jongen: aardbeienijs is vies. Zij reageerde: Chocoladeijs dan.
  Echt wtf heel apart haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mensen maken hele rare reacties op Tinder inderdaad, apart.

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.