MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | FIFTY SHADES OF GREY, SUSHI MET BLOGGERS EN WEER TERUG

vrijdag 13 februari 2015


Ik ben terug, net als mijn week in een lijstje. Gisteren was er geen artikel online omdat ik woensdag spontaan naar de bioscoop moest. Iets met de film Fifty shades of grey, een ladies night en de verkeerde datum in je agenda. Ik heb weer eens kleding gekocht en ga morgen iets heel leuks doen, lees je mee?


GEDAAN
Tijd voor mijzelf genomen, in bad. Warm water, een LUSH Bubble bar, geur kaarsen, een goed boek en ik ben blij. Even relaxen, tot rust komen. Voor de mensen die trouwens geen bad hebben, - verklaar mij voor gek - wat ik altijd heel fijn vind is gewoon zitten onder de douche. Super fijn die waterstralen. Dit klinkt vast wel weer idioot maar ik dacht ik deel het even met jullie.

GEKOCHT
Kleding, oeps. Geen werk maar wel shoppen, good job Renée. Er was sale bij H&M en toevallig ook de items die ik al redelijk lang wou hebben, win win. Oh en ik heb ook iets gekocht voor school, genaamd schoolboeken. Je zal het opeens toch nodig hebben halve wege het schooljaar maar oké. Ik bestel trouwens nooit meer via dat maxies, wat is dat verschrikkelijk, de volgende keer bestel ik het weer lekker eigenwijs via bol.com. 

GEDACHT
Wat een mijlpalen de afgelopen weken, ik blog een half jaar, heb 150 volgers - bizar, dankjewel - en dit is mijn honderdste artikel, wauw. Wat een verschrikkelijk passie is dit zeg, wat wordt ik blij van al die lieve reacties, van alle lieve mensen die de tijd nemen om op de volg knop te drukke, steeds weer terug komen en van de dingen die ik tot nu toe heb gedaan door mijn blog. Dit maakt mij blij en dat besef je soms pas als je er even niks mee doet. 

GEKREGEN
Ik heb van mijn lieve opa een broek gekregen, ik had vrij op maandag en dinsdag, lekker lang weekend. Dinsdag wist ik niet meer zo goed wat ik moest doen en wou een rondje door de stad lopen, ik belde mijn opa en die wou gelukkig met mij mee. In The Sting was een broek legging geval in de aanbieding, ik heb er hier al één van en die zit geweldig. Ik kreeg er van mijn opa nog één, super lief. 

GEGETEN
Mijn dagen beginnen met ontbijt, op school eet ik mijn lunch en als laatste mijn avond eten. Oké, erg grappig, maar ik heb totaal niks bijzonder gegeten. Wel heb ik zondag, maandag en dinsdag bij mijn opa gegeten omdat hij alleen thuis is. Mijn oma is tot morgen op vakantie en dan vind mijn opa het altijd wel gezellig als wij langs komen. 

GELEZEN
Blogs, eindelijk heb ik weer blogs gelezen en zelf geschreven. Twee weken zonder, wauw. Wat vermoeidheid wel niet met je kan doen, ik ben nog steeds moe daar niet van maar ik maak nu wel weer tijd voor dingen die ik leuk vind. Hoe kon ik twee weken zonder, schrijven oké. Af en toe heb je zo'n put dat je het even niet meer weet maar blogs lezen vind ik zo fijn. 

GEZIEN
Ik was woensdag samen met één van mijn beste vriendinnen naar de ladies night van Fifty shades of grey. Ja, wat zal ik hier over zeggen. Niet mijn ding, maar de film is goed. Ik begrijp niet dat er zoveel negativiteit over is. Ik heb de boeken niet gelezen dus wist totaal niet wat ik moest verwachtte.  Het schijnt dat mensen het vinden tegen vallen omdat er in de boeken meer gebeurt, nou ik vond dit oké en er had niet meer in gehoeven. Het is totaal niet mijn ding maaar eerlijk is eerlijk, het werd redelijk oké in beeld gebracht, ik was bang voor het ergste maar dat viel totaal mee. Ik wil deel twee en drie graag zien, in de zin van nu. Wat een belachelijk rot einde, ben er nog boos om.

GEHOORD
Ik ben jong dus ik hoor niet moe te zijn, oké ik weet dat mensen het beste met mij voor hebben en dat ze gelijk hebben. Ik ben negentien en hoor niet elke dag moe te zijn maar je mag best mijn dagen overnemen hoor, ik hoor dan wel niet moe te zijn maar toch ben ik het. Het spijt mij dat ik iets doe wat niet hoort, kus. 

GEPLAND
Morgen ga ik samen met de leukste Sharmaine, Rebecca en Eilish uiteten. Na het geslaagde dagje Oberhausen hebben wij weer afgesproken. Gek maar zo fijn dat dit allemaal komt door mijn blog, ik blog nu iets langer dan een half jaar en ik heb zoveel leuke en lieve mensen hierdoor leren kennen. Morgen sushi eten bij sumo, it's a date!

Wat ga jij dit weekend doen?
Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Wauw echt leuk om te lezen! Ik ga dit weekend waarschijnlijk gewoon wat afspreken met vrienden. Ik kijk er echt al enorm naar uit! :D xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief dankjewel! Super leuk, heel veel plezier! <3

   Verwijderen
 2. Heel erg leuk om te lezen! Ik ben dit weekend naar een carnavalsfeest met mijn vriendinnen geweest. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat onwijs lief van je opa. Dat zou mijn opa nooit doen :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa mijn opa is een schat, hij houdt van shoppen alleen niet voor zichzelf haha! :)

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.