MONDAY TALK | WELKOM TERUG DRUKTE

maandag 16 februari 2015


Goede morgen, lekker geslapen? Maandag, dat betekend weer naar school na een fijn weekend maar dat betekend ook weer een monday talk, gewoon even kletsen over van alles. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en let's talk. 


Deze week begint de drukte weer, maar het is maar voor een weekje dan is het vakantie. Ja daar ben ik aan toe, stiekem best erg want zeven weken school is niet veel maar toch vermoeiend. Deze week speel ik na lang en druk repeteren een voorstelling. Maandag tot woensdag nog druk repeteren tot laat en donderdag spelen wij eindelijk onze voorstelling. Stiekem ben ik blij dat het bijna voorbij is, klaar. Na hard werken kan je eindelijk iedereen laten zien hoe het is geworden. Hoe ziet jouw week eruit en heb je al zin in vakantie? In de vakantie heb ik met een aantal vriendinnen afgesproken en verder lekker niks, slaap inhalen en bloggen. Perfecte vakantie in mijn ogen. 

Gisteren ging ik lunchen met één van mijn beste vriendinnetjes, super gezellig en lekker. We gingen naar de stad, maar hoe was de vraag. Wij besloten met de fiets te gaan - jaaa mijn idee -. Dit was iets makkelijker gezegd dan gedaan want ik heb al een jaar niet gefietst, ja echt 365 dagen. Slecht ik weet het maar na één uur heen en één uur terug gefietst te hebben wist ik weer waarom ik was gestopt met fietsen. Lang leven de studenten ov, ik ben je dankbaar. 

Onderweg naar de afgesproken plek kwam ik een groep jongens tegen, beetje van die oh kijk ons nou leuk zijn groep jongens. Wat een idioten waren dat zeg, vier man met twee scooters. Er liep een buitenlandse jongen over straat en die vier jongens super stoer de jongen bijna aanrijden. Wauw wauw wauw, waar gaat het heen. Ik schrok daar zo van om dat te zien. Ik kan daar niet tegen, die jongen deed niks maar dan ook niks verkeerd. Zo jammer om te zien hoe wij tegenwoordig met elkaar omgaan. 

Vandaag moet ik een script van mijn korte verhaal inleveren, ik ben trots op mezelf. Ik heb het af en klaar liggen om mee te nemen naar school. Alleen de slimme ik weet niet of ik het moest uitprinten of mailen, dan maar alle twee. Beter alle twee als het verkeerde bij je te hebben. Als je hier klikt zie je trouwens de vlog van Sharmaine van zaterdag van onze valentijnsdag.

Een hele fijne week!
Liefs, Renee


11 opmerkingen

 1. Fijn dat je vakantie hebt! Geniet ervan <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nog een weekje wachten maar daarna lekker vakantie ja, komt zeker goed! <3

   Verwijderen
 2. Ik ben ook toe aan vakantie! Nog even één weekje doorzetten en dan lekker relaxen <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Alvast fijne vakantie! En succes met je kort verhaal. Laat je weten wat je beoordeling was?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lang leven de vakantie! haha, geniet ervan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je blog zo mooi! hoe doe je onderaan je pagina die fotootjes zo! love it xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.