PLOG 14 FEBRUARI | SUSHI DATE MET LIEVE BLOG VRIENDINNEN

zondag 15 februari 2015

14 februari, de dag der geheime liefde. Normaal doe ik niks maar dan ook niks bijzonders op deze dag, dit jaar was dit anders. Ik had een DATE en wel met de twee liefste bloggers - Eilish zou ook mee gaan maar was helaas ziek geworden-. Na een wild idee om met ze alle naar Oberhausen te gaan volgde een nieuw idee. Sushi eten op valentijnsdag, zijn wij toch niet zo alleen. Een mooie gelegenheid om voor het eerst een plog te maken.

Om acht uur ging mijn wekker, ik kom nooit op tijd uit mijn bed vandaar dat ik mijn wekker eerder zet. Rond negen uur besloot ik toen maar om uit mijn bed te gaan, zo had ik nog twee uur voordat ik met de bus en trein moest richting Amsterdam. Rebecca en Sharmaine lachte mij een soort van uit toen ik hun vertelde dat ik in de ochtend work-out. Bedankt voor je motivatie girls, haha nee ik moet er zelf ook wel om lachen. Ik die work-out, een wonder maar als ik niet om zeven uur de bus moet hebben voor school work-out ik in de ochtend, een goed begin is het halve werk. 

x Let's take a shower, mooie anti uitglij sterren in het bad. Normaal douche ik in de avond maar ik omdat ik niet te vroeg weg moest vond ik het lekker om in de ochtend te douchen, weet ik zeker dat ik wakker ben. x Gezicht verzorgings tijd met TBS, wondermiddel. Bedankt voor het uitbrengen van de tea tree lijn, geweldig, geweldig, geweldig!

x Make-up van de dag, een mascara van een merk dat ik niet ken - deze kreeg ik in een goodiebag -, NYC lippenstift iets, Catrice eyebrow gel en HEMA eyeliner. x Mijn lievelings ketting is een hele tijd geleden stuk gegaan, deze wou ik om en zocht seconde lijm. Mijn broertje riep dat hij het wel voor mij wou lijmen met het lijmpistool, dankjewel broerie. 

x Mijn broertje bracht mij op de fiets naar de bushalte, te lief dankjewel. x In een lege coupé, eigenlijk wou ik dansen of whatever, lijkt mij echt een keer leuk om te doen maar ik deed het toch niet. 

x JAAA, mijn ketting is weer heel. Stiekem even tussen ons, deze ging verder op de dag weer stuk. Toch maar lijmen met seconde lijm. x Er zat niemand maar dan ook niemand in de trein dus een selfié kon ik wel maken. 

x Ik sprak met Sharmaine af op het centraal station en gingen wat drinken bij de Starbucks, hello chai tea latte, ik hou van je. Sharmaine met haar lekkere karamel drankje en een leuk uitzicht op een grote hal vol mensen. Er liep een te leuk iemand rond in een roze prinsessen jurk, kindjes wilde met haar op de foto en zij deed dat ook, te lief en te leuk om te zien. x Een fotootje op de Dam, hallo toeristen in eigen land. Een toeristenfoto gemaakt door andere toeristen, bedankt.

x Sushi bij SUMO, mijn eerste keer oh oh oh wat lekker. Ondanks dat ik niet echt hou van vis waren er genoeg andere lekkere dingen om te bestellen. Dankzij de tips van Nino in mijn achterhoofd en de hulp van Rebecca en Sharmaine heb ik te lekkere dingen gegeten. x Een bezoekje aan Amsterdam met Sharmaine en Rebecca kan niet zonder een bezoekje te brengen aan Yankee Plaza. 

x Roltrapselfiés zijn leuk, wij hebben hier talent voor gekregen in Oberhausen. x En weer zitten wij bij Starbucks, ik braaf met mijn flesje water, god oh god ik kon niks meer drinken en eten behalve water. Selfié time. 

x De beste foto die Sharmaine heeft gemaakt, met de mooiste achterkant van Sharmaine. Volgens mij was het best leuk. x Helaas weer onderweg huis met een hele lekkere patatgeur - jakkie - en verhalen van jongens voor mij hoe zij meiden regelen tijdens het uitgaan, wauw. 

x Lieve mama haalde mij op van het station, zij en Mike waren op bezoek geweest bij opa en oma. Ik kon dus lekker mee rijden naar huis. x Een grote verrassing voor mama tijdens Valentijn, geheime aanbidder. 

x Je bent NOOIT te oud voor ballons, helemaal blij met haar ballon. Blij dat zij het leuk vind. Anne had een winactie met greetz, ik was één van de gelukkige winnaars die iemand mocht verrassen met een cadeautje. Natuurlijk wou ik mijn lieve mama bedanken voor alles. 

x Even een gezellig muziekje in huis, altijd leuk als je broertje een instrument bespeeld. Soms toch wel jammer dat ik zelf ben gestopt met pianolessen maar ach druk druk druk. x Als laatste toch nog even een foto van ons drieën, ik denk dat wij het heel leuk hadden. Ik ben zo blij dat ik deze meiden heb leren kennen, jullie zijn geweldig lieve Sharmaine en Rebecca

Hoe was jouw valentijnsdag?
Liefs, Renee

14 opmerkingen

 1. Wat leuk dat je die ballon had gewonnen voor je moeder! Volgende keer moet ik er ook gewoon weer bij zijn! Wel fijn om jullie lachende gezichtjes te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaaa, was ik ook heel blij mee dat ik had gewonnen. Jaa de volgende keer weer met de complete Oberhausen crew! <3

   Verwijderen
 2. Aahw ik heb dit echt met een heel warm hartje en grote glimlach gelezen! Sowieso is die foto die ik maakte de beste. Mijn haar is ook zo fabulous! Ahumm! Ik heb ook een hele leuke dag gehad, en ben ook echt blij dat ik jou heb leren kennen lieverd! Snel weer! <3 xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hou van je haar, it's pretty! Jaaa snel weer, je bent te leuk om je lang niet te zien! <3 X

   Verwijderen
 3. Ahw dit is zo leuk om allemaal te lezen! Stiekem lachtte ik je uit met je workout omdat ik gewoon hartsikke jaloers ben en het ook zou moeten doen. Volgende keer sushi met toch een beetje vis proberen hoor hihi. Was een top dag en op naar nog veel meer <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ehmm, daar ga ik heel lang over nadenken. Ik hou totaal niet van vis. Snel weer lieverd! <3 X

   Verwijderen
 4. Wat fijn zo'n blije mama! Echt heel lief! Fijn dat je het gezellig hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Renée, wat ziet dat er onwijs gezellig uit! Leuk dat jullie een dagje weg gingen en wat een toffe foto's! x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Denise, jaa was ook super leuk! <3

   Verwijderen
 6. Ahhh nee je eerste keer sushi? Je moet echt veel vaker gaan eten daar haha het is zo lekker, je foto's zien er super leuk uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Niet mijn eerste keer sushi maar wel bij SUMO ennnn ik at altijd alleen komkommer sushi, oeps. Lief dankjewel Sabrina! <3

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.