MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE

woensdag 4 maart 2015


Een week vakantie, het was erg welkom en ik heb mij prima vermaakt. Een week lang uitslapen, bloggen, leuke dingen doen, eten wanneer ik wil en geen verplichtingen, klinkt perfect. Ik heb zelfs twee keer een spel gedaan op de playstation met mijn broertje, niet lang maar ik heb het gedaan. Het was ook weer eens thuis voor de kapper, ik haat het!


Mijn broertje en selfiés is niet de beste combinatie, eigenlijk wilt hij nooit op de foto maar aangezien ik mijn verlate verjaardag cadeau kreeg en ik niet mocht kijken wilde hij vrijwillig selfiés met mij maken, oké let's do this. 

Samen met mijn moeder, broertje en Anna-Rose waren wij in een café waar Mike moest repeteren voor een optreden met zijn gitaar en een groep andere mensen en wij dronken gezellig wat. Mijn moeder kreeg dit lieve chocolaatje bij haar koffie, kijk hoe lief. Anna-Rose en ik maakte er meteen foto's van - oeps.

Mijn baktalent heb ik weer eens uit de kast gehaald, ondertussen zit dat weer in de kast en blijft het daar ook wel even. Ondanks dat mijn kaneelbroodjes heerlijk waren zagen ze er niet uit, jeetje wat een talent Renée. Ik twijfel of ik het recept op mijn blog ga delen, ik denk namelijk dat bijna iedereen wel weet hoe dit moet. 

Tijd voor een bezoekje aan de kapper, oké ik dacht dat de laatste keer dat ik was geweest rond de herfstvakantie was maar volgens de computer van hun was het begin augustus. Merk je nu hoe leuk ik kappers vind, ik ben nooit te vrede met mijn haar na een knipbeurt, hoe goed de kapper ook is. Ik haat het als je ziet dat mijn haar geknipt is, zo recht jakkie. 

Na een leuke middag video's maken bij Yvonne nog even een selfié maken, de eerst video van ons samen kan je hier zien. Ik vond het leuk om te doen, ik twijfelde of ik heel af en toe eens een YouTube filmpje wilde maken zoals mijn little talk artikels maar dan in videovorm maaaar, ik denk dat het niet helemaal mijn ding is. Wie weet, misschien ooit.  - Dat ooit is dus nu, als je HIER klikt kom je op mijn YouTube kanaal en kun je mijn brieven aan maart tot nu toe zien, dat heb ik snel bedacht, haha. 

Knuffeltjes in de nachtelijke parkeergarage, ik ben Olaf en ik hou van warme knuffels! Zo fijn om na een lange tijd vriendinnen weer te zien. Ik weet dat de foto totaal onscherp is maar ik vind het wel iets hebben. 

Vakantie ontbijt/lunch, tosti, zacht gekookt eitje en thee met melk en honing. De liefde voor thee is weer helemaal terug en als ik blog heb ik altijd een kop thee naast mij staan, ik wil thee als ik blog anders blog ik niet, nee dat ik niet waar maar tegenwoordig pak ik standaard een kop thee als ik echt voor bloggen ga zitten. 

Renee die haar broertje beloofd een potje te spelen met hem, nou ik ben al beter als de vorige keer want ik heb iemand vermoord, yessss. Eindelijk heb ik mijn broertje laten zien dat ik het ook wel kan, hahaha not. Ik ga om de seconde dood maaar ik heb ook iemand gedood, het gaat vooruit. Ik moet oppassen want zometeen vind ik het nog leuk, noo thank you! 


Game jij wel eens? 
Liefs, Renee


5 opmerkingen

  1. Kunnen wij een keer niet COD tegen elkaar doen of met elkaar als team ;-) hahah leuke foto's vooral die met vriendin dat zijn de mooie en bijzonder momenten.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke week heb je gehad! Die Tiny Tony is zo cute! En de kaneelbroodjes zien er heerlijk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.