MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE

woensdag 11 maart 2015

Afgelopen week ben ik naar Maastricht geweest samen met Femke, vouwde ik draken en ontbeet ik bij de Hema met mijn opa, oma, broertje en moeder. Vandaag deel ik mijn week weer door foto's. 


Ik zit nu in de tweede week van mijn project brieven aan Maart en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen, ik heb wel besloten om het niet meer elke dag op mijn blog te plaatsen. Misschien eens per week alle video's maar dat weet ik nog niet zeker. Via mijn YouTube kanaal kun je de video's nog steeds bekijken. 

Ik vertelde in een wilde bui aan een mede student dat ik draken kon vouwen, ehm toen werd ik uitgelachen, tot hij erachter kwam dat ik het echt kon en toen wilde hij ook een draak hebben,  dit is zijn draak haha, alsjeblieft Niels. 

Onderweg naar huis ging de zon onder en vond dit super mooi om te zien, ik besloot er een foto van te maken. Uiteindelijk heb ik het ook gefilmd en is het in één van mijn brieven aan Maart video's te zien. 

Pretty little liars seizoen vijf, aflevering éénentwintig. Nog twee afleveringen en dan is seizoen vijf afgelopen en mag ik vast weer mega lang wachten tot seizoen zes begint, nee nee nee.

Zondag was ik alleen met mijn broertje thuis, mama werkt en wij eten dan samen. De laatste paar weken is dat standaard pizza. Slecht, vanaf volgende week geen pizza meer op zondag voor ons dus deze keer bestelde wij een pizza. Één pizza shoarma en één pizza Hawaii alstublieft. 

Tijdens het filmen kwam ik erachter dat filmen en foto's maken via dit spiegeltje best grappig is, dus ook maar even een fotootje, goede morgen. 

Onderweg naar Maastricht vouwde ik draakjes, ik werd heel raar aangekeken en ooohh daar kan ik zo niet tegen. Aan het eind van de reis wist ik niet wat ik met deze draak moest dus schreef en iets op en liet 'm liggen in de trein. 

Na een half jaar, zag ik EIN-DE-LIJK lieve Femke weer, samen naar het theater. Hartsvrienden it is, again. Sorry mammie. 

De lucht was prachtig, wij stonden op de brug over de Maas. De konden het niet laten om foto's te maken, wauw het was echt prachtig. 

Tijdens het eind applaus, BENTEEEE!!! 

Ontbijtje met de familie bij de Hema

En een ijskoffie met hazelnoot smaak, yummie. 

Smooothie, yummie yummie yummie! Ik hou van zelf gemaakte smoothies <3

Maak jij wel eens zelf smoothies?
Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Het valt me op dat je je foto's ook super leuk bewerkt nu, tof! Heel leuk verslag! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo, eindelijk tijd om weer eens op je blog te kijken!
  Leuk om te zien wat je hebt gedaan!
  Ik ontbijt ook wel eens bij de Hema. Echt een koopje voor die euro!
  Overigens is het '4 uurtje' ook een aanrader ;-)
  Door je post bedenk ik me dat ik nog een aflevering van PLL heb staan.
  Zo eerst naar de tandarts en dan maar kijken. Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. OEPS, ik herken dit. Ik heb vaak ook echt geen tijd meer om blogs te lezen. Jaa ik hoor het steeds vaker het 4 uurtje van de HEMA, maar eens proberen binnenkort. Dankjewel voor de tip. X

   Verwijderen
 3. Ohnoo het is inderdaad bijna gedaan met seizoen 5. Ik val echt in een zwart gat hahaha. Nee grapje maar ik vind het ook altijd zo vervelend om dan zo lang te wachten op een nieuw seizoen. Krijgen we dit seizoen al te weten wie A is? Zo frustrerend hihi. Leuke foto's! Ik vind het heel erg leuk dat je draakjes kan vouwen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wil het zooo graag weten maar, ik ben bang van niet. Zal weer zo'n mini mini hint zijn. Ik geloof nooit dat we de ECHTE A krijgen te zien, maar wie weet zou fijn zijn. Elke week één aflevering vind ik al verschrikkelijk om op te moeten wachten moet je na gaan weer een half jaar te wachten, oh oh oh. Stomme series. Ah wat lief, dankjewel Esther! X

   Verwijderen
 4. Weer hele leuke foto's! Ik ben erg benieuwd naar het einde van seizoen 5! Het schijnt dat we te weten krijgen wie A is!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. JAAA, ik ook. Het schijnt maar het zal wel weer niet, laten we het hopen!

   Verwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.