MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE

dinsdag 31 maart 2015

De afgelopen week heb ik een aantal leuke dingen gedaan die ik graag met jullie wil delen. Zo was ik bij de opnames van het programma Goor draait door en kocht ik eindelijk leuke witte sneakers.


Samen met mijn moeder ging ik naar Utrecht naar de open dag van HKU, na een autorit van ruim een uur gingen wij even gezellig wat drinken in een tentje in Hoog Catherijne. Twee ijskoffie karamel alsjeblieft, yummie yummie, deze was zoo lekker. 

Deze beauty's heb ik al op instagram laten zien, eindelijk witte sneakers en dat voor maar vijftien euro in een winkeltje in Utrecht. Ik kreeg de vraag waar ik ze gekocht had en eerlijk gezegd weet ik niet hoe het winkeltje hete. Het zat op een hoekje vaan Hoog Catherijne bij een plein met de KFC en Starbucks, een klein winkeltje met allemaal schoenen. 

Mijn kan je echt wakker maken voor munt thee met honing, oh oh oh zooo lekker. <3 

Draken vouwen is een beetje mijn ding geworden, joehoe ik heb er echt mega veel nu - oeps. Nadat ik Niels een draak had gegeven wilde hij ook een pinguïn, iets met zijn lievelings dier, beloofte maakt schuld. Rowan uit mijn klas had vouwblaadjes mee en wij besloten in de les te gaan vouwen. Één pinguïn voor meneer Niels. 

JAAAAA, eindelijk een hoelahoep. Ik wilde al een hele tijd door Jennie - Jennie from the blog - een hoepel maar die dingen zijn belachelijk duur. Tot ik er één bij de big bazaar tegen kwam. Dankjewel lieve mama voor deze fijne hoepel. Die bobbels die je ziet, zijn monsters. Ik heb een mega blauwe plek op mijn heup, maar ik ga vrolijk verder want het is leuk!

LIP BOMB! een EOS lipbalm maar dan van W7, voor drie of vier euro bij de op=op shop. Een korte en snelle mening, ruikt mierzoet - als een kersen lolly - maar dat is mijn favoriet dus dat is oké. Smeert fijn, voelt fijn en is een fijn product. 

Goor draait door, jaaa dit was te leuk. Samen met mijn moeder was ik naar de opnames van Goor draait door met als gast, Chantal Janzen, wat een geweldig mens is dat. Dennis en Jan waren ook wel leuk om te zien maar ik ging er heel vanwege Chantal Janzen, ohja oeps ik ga morgen nog een keer naar de opnames. Misschien dat ik een PLOG maak over deze dag, dat wilde ik bij de vorige opnames al doen maaaar dat artikel bleef ik maar uitstellen. 

De prachtige bekende Endemol studies, herken je het maar weet je niet waarvan? GTST wordt hier opgenomen, de beste - hahahaha - serie die doordeweeks om acht uur op RTL 4 te zien is. 

Zondag ging ik met mijn lieve oma even de stad in, het was hard nodig want ik had nog maar drie - eigenlijk twee - broeken. Zaterdag waren we al naar Zaandam geweest om bij de Primark te kijken maar daar slaagde ik helaas niet. Gelukkig in de stad wel. 

En als afsluiter omdat het een mooie tekst is - YOU WILL NEVER REGRET BEING KIND!

Liefs, Renee

10 opmerkingen

 1. Leuke week! Mooie sneakers heb je gescoord :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo die ijskoffie ziet er goed uit! En leuk dat je bij die opnamens was!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah die witte sneakers zien er echt goed uit! Leuke foto's! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ziet er heel goed uit en ik wil ook een hoelahoop!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die sneakers zien er goed uit, ondanks dat ik niet zo`n sneaker mens ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die schoenen zijn leuk! Ik wil ook zo'n hoelahoep. Ik twijfel of ik er eentje van Jennie ga bestellen of een wat goedkopere ga zoeken. Bevalt het? Leuk dat je naar de opnames van Goor draait door was!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Geweldig, hou van TV ! Ze lopen wel voor daar bij Goor draait door, consumptie bonnen voor het jaar 2016 ;)

  Liefs,

  Mimi
  Mimimalistic.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke week heb je gehad meis! Ik was gisteren ook in Utrecht haha! Kan je wel leuk winkelen hoor vind ik. XXX

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.