MIJN WEEK IN EEN LIJSTJE | LIEBSTER AWARD EN YOUTUBE FILMPJES

zondag 1 maart 2015


Vakantie, een hele week vakantie. Wat verschrikkelijk fijn is dat. Morgen is maandag weer terug, ik zie je morgen maandag. Vandaag deel ik weer mijn week in een lijstje. Ik vertel iets over de Liebster award, ik heb iets gedaan met YouTube filmpjes en ik was creatief aan het bakken zoals je ziet.

GEDAAN
Woensdag heb ik na drie jaar Yvonne weer eens gezien, ik zat met haar op ballet. Eigenlijk was het contact totaal verwaterd tot zij op mijn blog kwam en contact met mij zocht, te leuk. Yvonne heeft ook een blog en een YouTube kanaal en wij hebben voor haar YouTube kanaal een aantal filmpjes opgenomen waar gisteren de eerste van online is gekomen, - klik hier - iets met ballonnen en gekke feitjes over ons, ballonnen die in je gezicht knappen doen trouwens mega veel pijn! 

GEKOCHT
Niks, of nouja een pakje bakboter en twee mcflurry's alleen dat is niet zo boeiend om te weten denk ik haha. Ja een pakje bakboter, ik ging namelijk brownies met twee vriendinnen bakken en twee mcflurry's omdat mijn broertje en ik daar trek in hadden en er langs reden, lang leven autorijden. 

GEDACHT
Mag ik een Disney prinses zijn alsjeblieft? Verder dacht ik nog veel meer, je kunt het hier in mijn artikel van gisteren lezen, wat toevallig. Verder, kunnen we stoppen met die belachelijke jurk die wit en goud is maar voor andere blauw en zwart, i don't get it. Hoe kan zo'n jurk mijn hele social media over nemen, stop het het maakt mij gek, aaaah. 

GEKREGEN
Onbewust heb ik van mijn lieve mama twee lippensticks gekregen, ja onbewust. Ik had het namelijk bij gekocht net neer gezet totdat ik opeens bedacht dat mijn lieve moeder het heeft betaald, zooo lief. Mijn mama is veel te goed voor mij! Oh ja, ik denk dat ik ze van de week wel op mijn blog deel.

GEGETEN
Kaneel broodjes, zelf gemaakt, yummmie yummmie. Zo als je ziet zagen ze er niet op hun best uit maar het was lekker, dat is het belangrijkste! <3

GELEZEN
Ik kreeg een tweet van de lieve Britt dat zij mij had genomineerd voor de liebster award, super lief en zo dankbaar hiervoor. Aanzien ik hier meerdere keren voor genomineerd ben en ik hier al een keer een artikel over heb geschreven ga ik dit niet weer doen maar ik vind het echt te lief dat ik genomineerd word, dankjewel lieve Britt <3

GEZIEN
Pretty little liars, eindelijk verder gekeken. Ik kijk het met mijn oma, zij is hier iedere dinsdag maar ik repeteerde elke dinsdag en kwam dus laat thuis, te laat om nog samen een aflevering te kijken, nu in de vakantie hadden wij alle tijd en zijn we weer aardig bij. 

GEHOORD
Veel nieuwe muziek, normaal luister ik alleen wat op mijn iPhone staat omdat ik gewoon geen tijd heb maar nu heb ik de hele week lekker van alles op YouTube geluisterd, denk dat ik nog meer muziek artikels ga plaatsen, ik vind muziek delen zo leuk.

GEPLAND
Er staan veel little talk blogs ingepland, allemaal klaar om online te gaan. Vakantie hebben en gedachtes in je hoofd is een goede combinatie. Ik word hier blij van, little talk artikels vind ik altijd het leukste en fijnste om te schrijven, hiervoor heb ik mijn blog ook gemaakt trouwens, zodat ik lekker kan schrijven wat ik wil.

Hoe was jouw week, had je ook vakantie? 
Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Wat lief dat je moeder 2 lipsticks heeft betaald voor je ben wel benieuwd welke! Leuk dat je bent genomineerd. Lijkt me trouwens lekker kaneel broodjes nog nooit gegeten haha. Ik had dan geen vakantie maar heb wel een heerlijk rustig weekje achter de rug en veel buiten geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je pretty little liars met je oma kijkt! Die kaneel broodjes zien er echt ontzettend lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te lezen! Wat leuk om je vriendin na zoveel jaar terug te zien en ik ben wel benieuwd naar de lipsticks :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat grappig dat je PLL met je oma kijkt, haha! Ik ben ook dol op die serie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kaneel broodjes zien er nog steeds vies lekker uit (ja, dat is zéér positief bedoeld). Ik moest trouwens wel lachen om het feit dat jij met je oma Pretty little liars kijkt, heeft zij enig idee wie A is? Hahah! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ben heel benieuwd naar die lipsticks die je moeder voor je heeft gekocht! En PLL vind ik ook heel leuk, kijk het iedere week!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.