MONDAY TALK | IK BEN TERUG

maandag 30 maart 2015


Lieve maandag ochtend, die bijna middag is, soms heb je van die momenten dat het even allemaal niet lukt. Misschien weet je waar het door komt en misschien ook niet.


De afgelopen week ging alles niet echt zo als het moest en ik begreep er niks van. Ten minste, ik dacht dat ik er niks van begreep want ik stopte het weg. Opa een jaar geleden overleden. Ja ik mis opa maar het was en is zeker geen reden waarom alles verkeerd en niet zoals het hoorde ging. Niet alleen opa maar ook mijn lieve stiefbroer, een jaar geleden. Ja Renée, je weet donders goed dat dat de blokkade is. Soms lukt niet alles, vaak is er een rede voor - of je dat zelf door hebt of niet maar niet uit - en soms weet je niet hoe het komt. Een jaar later, ik mis je nog steeds ook al dacht ik altijd dat je met zo iets na een maand of twee er wel vrede mee kon hebben. Niet dus, maar dit is een proces zonder handleiding en iedereen doet het op zijn/haar eigen manier waar ik jullie totaal niet mee lastig ga vallen. Iedereen heeft momenten dat alles even niet gaat en dat kan en mag. Je bent een mens geen robot of superheld die alles aan kan. Je doet je best en meer als je best kan je niet doen. Na dat moment

- Zo dat was mijn shit voor de komende tijd weer, nu vrolijkheid - 

Het is maandag ochtend, bijna middag en ik zit achter mijn laptop een artikel te schrijven. Moet je niet naar school Renée? Nee, HOERAA! Ik heb projectweek en vandaag staat de dag in het teken van herkansingen voor je Nederlandse mondeling examen die ik gehaald heb met een zeven , nog wat. Ik vind het wel prima, die cijfers, ach schiet mij lek zolang ik het maar haal vind ik het prima. Ik heb liever onvoldoende of voldoende, dat zegt toch genoeg. Als je dan een zeven of een acht krijgt gaan mensen toch vergelijken en is die persoon met een acht blijkbaar toch beter. Iets waar ik totaal niks mee heb, je haalt het of je haalt het niet, klaar. 

Een fijn weekje dus van drie dagen, morgen examen Engels, spannend want ik sta op dit moment gezakt voor Engels. Ik ga je een geheimpje vertellen, ik blijf gezakt op Engels dit jaar. Bijles en nog meer bijles, de docent steekt veel tijd in mij waar ik mega dankbaar voor ben maar ik kan je nu vertellen dat ik het dit jaar niet ga halen. Ik begrijp het simpel weg niet, oké ik begrijp het steeds meer en meer gelukkig en volgend jaar heb ik nog een kans en dan ga ik knallen. Niet alles hoeft meteen goed te gaan, zolang jij er zelf maar alles aan doet en ik weet dat ik hard mijn best er voor doe. Ik kijk series zonder ondertiteling, lastig huiswerk hoor, haha. Nee, maar dit is wel serieus mijn huiswerk en dat doe ik met liefde. 

Verder hebben wij een herkansing voor rekenen morgen, die ik helaas wel moet maken maar komt goed en woensdag nog een Engels examen genaamd brieven schrijven, ik kan wel janken. Woensdag en donderdag hebben wij ook spel repetities voor een stuk wat wij gaan spelen, veel werk, veel tijd maar het is het uit eindelijk waard.

Na mijn weekje rust - blog gerelateerd - sorry daarvoor maar soms is het niet anders. Ik ben weer terug. Ik heb niet stil gezeten ik ben druk bezig, ik wil van blogger naar wordpress. JA, nog steeds maaar ik heb even jullie hulp nodig. Heb jij een wordpress blog? Zo ja, gebruik jij .org of .com en wat raadt jij aan? Je mening zal mij echt helpen, dankjewel alvast! 

Een hele fijne week! 
Liefs, Renee
6 opmerkingen

 1. Ehm ik gebruik org maar volgens mij kan je ook alleen org als je een eigen domei hebt en daarnaast heeft org echt veel meer mogelijkheden dus zou .com als ik jou was niet overwegen. Die heeft namelijk geen plugins en een beperkt aantal thema's dus gewoon alles verhuizen naar .org ;) Succes met je examens!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb wel .com denk ik maar ik weet hier zelf echt helemaal niets vanaf oeps. Heel veel sterkte nog met deze dingen, maakt totaal niet uit al heb je daar een jaar later nog verdriet van hoor. Soms heb je die tijd voor jezelf echt even nodig, lekker nemen dan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke blog heb je! Ik heb een blogger blog dus kan je helaas niet helpen.. Succes met je examens en ik denk altijd maar; na een slechte week kan het alleen maar beter worden!
  ps. Misschien heb ik twee keer een reactie geplaatst maar ik zag m niet :(
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste Renee,
  Allereerst sterkte met zo'n dag als vandaag, waarbij alles (mis)lukt. Inmiddels is de zon gaan schijnen en hopelijk gaat je humeur dan ook (net als de mijne) +10 omhoog.
  Ik gebruik zelg .org, maar heb via hostnet.nl een url. Geen ervaring met .com, maar ik vind .org erg overzichtelijk werken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel succes met je examens! Met je blog kan ik je verder niet helpen aangezien ik zelf ook bij Blogger zit. Ik wil binnenkort ook een keer kijken of ik dat naar wordpress om kan zetten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil ook heel graag overstappen! Maar durf het nog niet aan.. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.