WEES TEVREDEN OVER JEZELF

dinsdag 10 maart 2015Jij bent mooi, ja jij ja. Jij die het leest. Helaas zie jij jezelf niet altijd zoals ik je zie. Tegenwoordig vind iedereen wel iets van zichzelf en vaak niet in een positieve zin, stop ermee. Alsjeblieft, je bent prachtig. Iedereen is prachtig, iedereen is anders en dat maakt iedereen juist zo prachtig.

Eerlijk is eerlijk, ik zou ook wel krullen willen, ik zou ook wel iets minder dikke benen, armen en buik willen maar ondanks dat ben ik echt tevreden met mezelf. Kijk eens naar jezelf, kijk in de spiegel en kijk jezelf aan in je mooie ogen, je ogen zijn prachtig, oké misschien staat je neus iets te veel naar links maar hey de enige die daar last van heeft ben jij, die neus staat iets meer naar links omdat dat bij jou hoort, dit ben jij en wees tevreden met jezelf, wees dankbaar dat je op de wereld bent, je bent prachtig en het maakt niet uit wat andere denken zolang jij gelukkig met jezelf bent, dan straal je dat uit en worden mensen blij van jouw!

Zelfvertrouwen is moeilijk, tevreden zijn met jezelf is nog moeilijker want laten we nou eerlijk zijn je vindt andere mensen altijd mooier als jezelf en je wilt graag toch iets meer op die ander lijken. Het is nergens voor nodig, echt niet. Iedereen is uniek, die uniekheid maakt iedereen mooi. Ben je niet blij met je buik omdat die niet strak genoeg is, werk er dan aan maar echt waar met een strakke buik of niet je bent mooi, al moet je dat alleen nog zelf zien. Ik wou dat je jezelf kon zien door mijn ogen, dan zie je hoe mooi en bijzonder je bent, je mag er zijn, echt waar! 

Liefs, Renee

12 opmerkingen

 1. Wat een leuke, positieve post! Ik sluit me er helemaal bij aan, je bent mooi zoals je bent en hoeft voor niemand te veranderen. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent een lieverd... en dat had ik even nodig <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat ontzettend lief en fijn om te lezen lieve Eilish! <3

   Verwijderen
 3. Dankjewel.. Ik had echt een rot dag vandaag.. En dit geeft me dan toch weer even die positieve vibe.. Dankjewel lieve Renee, voor deze prachtig geschreven post!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een te lieve reactie, zo fijn en mooi om te lezen dat dit je weer een beetje een positieve vibe heeft gegeven, doet mij weer goed! X <3

   Verwijderen
 4. Oh wat een mooi en lief tekstje! Het maakt me echt blij om het te lezen. Ik moet er al meteen van glimlachen :)

  Heel veel liefs X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief en mooi om te lezen, dankjewel voor je lieve reactie Helene! <3

   Verwijderen
 5. Mooi gezegd en helemaal mee eens! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.