CREATIEF MET ESPRIT

woensdag 8 april 2015


Fashion is niet zo mijn ding, ten minste laten wij het erbij houden dat ik er geen verstand van heb. Shoppen en nieuwe merken ontdekken doe ik met liefde. Combineren vind ik ook een leuke bezigheid, behalve in de ochtend dan met ik er uren mee bezig en ga ik wel dertig keer door mijn kledingkast heen, draaama.

 Ik hou ervan om creatief te zijn, ik vind het leuk om outfits te maken vanuit een webshop of vanuit een boekje. Knippen, combineren en plakken, een soort van hand gemaakte creatieve outfit collage. Ik vond dit een goede start om zo af en toe misschien ook over fashion te bloggen en wilde vandaag graag wat outfits met jullie delen van het merk Esprit. Ik kwam op hun webshop en zag veel leuke items, de vesten en jasjes wil ik allemaal met alle liefde hebben, soo pretty. Trouwens echt mijn complimenten want ik zag van de week een jasje, vandaag zocht ik die weer. Nergens te vinden, gelukkig stond die nog in mijn geschiedenis en toen ik bij het jasje terecht kwam stond er dat die uitverkocht was. Super fijn dat die dan meteen van de site wordt gehaald, geeft mensen ook geen valse hoop.Zoals altijd doe ik dingen op mijn eigen manier en zo ook vandaag, ik ga met jullie een aantal outfits delen, via mijn ouderwetse knip en plak manier. Zo zit ik minder achter mijn beeldscherm en voel ik mij iets creatiever. Ik heb geleerd van mijn moeder dat ik altijd de waarheid moet spreken dus dat ga ik ook nu doen. Outfit 1 stond bijna precies zo op de site van Esprit en ik was verliefd en wilde daarom met liefde deze outfit met jullie delen want zoals Jolien – thatgirlwithhergirl – altijd zegt sharing is caring. Het jasje uit outfit twee, de bovensteis het jasje die is uitverkocht helaas. Verder zijn het denk ik redelijk basic outfits maar daar hou ik van en deze outfits staan sowieso op mijn wishlist. 


Ben jij al bekend met het merk Esprit? 
Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Heel leuk gedaan; vooral om even achter je beeldscherm vandaan te kruipen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Esprit heeft echt leuke dingen ik had een broek bestelt alleen die was te groot helaas :( Em nog 2 leuke items die ik onlangs droeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan! Esprit heeft erg leuke dingen. Outfit nummer twee zou ik echt zo aan doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Renee opa en oma lezen vol bewondering je blog zo als jji alles verwoord ben je Ghoogelaar inwoonden je tovert de woorden zo uit je hoge hoed

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.