DIE KEER DAT IK WEER EENS UIT GING

woensdag 22 april 2015

Feestjes zijn nooit zo mijn ding geweest maar af en toe kan het best leuk zijn. Mijn moeder had kaartjes voor het mega piraten festijn, mijn moeder wilde hier stiekem niet heen en mijn beste vriendin wel dus ik dacht oké ik ga wel mee.

Het ging vanaf moment één al fout want het mega piraten festijn is Nederlandstalige muziek, ten minste negentig procent. Ik word daar niet echt warm van, je kunt mij er niet heel blij mee maken of het moet Marco Borsato zijn. Het leukste moment op dat feest was Jan Smit en als dat uit mijn mond komt weet je dat het niet heel geweldig was, Jan Smit heb ik tien keer niks mee. Buiten de muziek om heb ik de tijd van mijn leven gehad. Ik heb gelachen om de meest stomme jongens die daar waren, vooral die ene jongen die met mij en mijn beste vriendin wilde dansen en zijn vrienden er als verdronken zielige katjes bijstonden met een blik van yeaah, dat heeft hij lekker gefixt. Bij mij ben je aan het verkeerde adres en als ik je niet moet ga ik ook echt never met je dansen, zo dus ook hier. Ik heb hem aangestaard met een blik van rot op, ik ben dus geen goede feesten denk ik. 

Mijn beste vriendin danst met iedereen maar ik niet, nee echt gewoon niet. Ik ging daar met het gevoel heen van ik ben met twee uur weer thuis, ik hield het tot twaalf uur vol en eerlijk gezegd met ik echt trots op mezelf. Het moment dat ik oog in oog stond met een jongen die ik super lang leuk vond was wel even slikken en het feit dat de blikken naar elkaar bleven uitwisselen maakte het alleen maar erger. Zo'n moment dat je staat te dansen en op dat moment alleen maar denkt, nee Renee niet zo dansen dan lacht hij je van binnen uit, zit mijn haar goed, beweeg ik niet raar, stiekem kan ik helemaal niet dansen, oké niet deze beweging maken dat kan echt niet, kijkt hij, kijkt hij? Ja hij kijkt, lachen. Alsof mijn hoofd niet mijn hoofd was, het interesseert mij nooit wat iemand anders van mij vinden. Waarom dan nu wel, op een feest waar het om zuipen gaat en mensen opeens allemaal Nederlandstalige muziek wel leuk vinden en van Roy Donders houden die niet kan zingen overigens.

Jongens zal ik nooit een held in worden en als ik ooit een vriend krijg mag de vlag uit en trakteer ik iedereen op taart. Uitgaan zal ook nooit mijn dingen worden, buiten het feit om dat ik het heel leuk heb gehad met mijn beste vriendin ben ik geen held in het uitgaan en zal ik het nooit geweldig vinden. Ik zal ook nooit een persoon worden met wereld verhalen over het uitgaan, of ik dat erg vind? Nee ik ben blij met wat ik wel doe en gelukkig is niet iedereen hetzelfde. Ga jij wel eens uit? Liefs, Renee

5 opmerkingen

 1. Haha ik vind dit artikel stiekem heel leuk om te lezen. Vooral dat stukje over je gedachte als die jongen naar je kijkt, ik voel de ongemakkelijkheid gewoon. Ik ga tegenwoordig ook bijna niet meer uit en vind het totaal niet erg. Ik heb liever een avondje met mijn vriend of vriendinnen dan een avondje in de kroeg. Ik ben benieuwd hoe het verder gaat met jongens bij je! Veel succes hihi Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind je schrijfstijl altijd zo geweldig! Word helemaal blij als ik zie dat je weer een nieuwe post hebt geplaatst haha, oeps. Hoewel ik sowieso bijna nooit uitga, merk ik elke keer dat ik er dan wel aan toegeef, dat het echt niet mijn ding is. Geef mij maar een film en wat vriendinnen en ik vind het prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat fijn om te lezen dat ik niet de enige ben die er eigenlijk vrij weinig aan vind!
  Heerlijk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De laatste keer dat ik uitging kan ik me niet eens meer herinneren. Oeps. Terwijl ik het wel echt leuk vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Uitgaan iet je leren! Ik snap niet dat je het niet leuk vind oke de muziek begrijpelijk maar je hoeft niet voor de jongens uit te gaan het kan ook gezellig zijn met vriendinnen toch! Ik vond het wel hilarisch dat je schreef als je ooit een vriend krijgt dat je dan de vlag uit hangt, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.