LIEVE JIJ | DIE ENE KEER DAT IK NIET WEET WAT IK MOET DOEN

zaterdag 25 april 2015


Lieve jij, ik ben geen held met jongens en dat zal ik nooit worden. Nu is er iemand en die iemand oh, ja ik weet het niet. Wanneer weet je nou echt dat je iemand leuk vind en wanneer is het meer een oh jij bent wel leuk persoon. 


Wat nou als die persoon onbereikbaar is of dat het iemand is waar je niet over wilt vertellen aan andere personen. Het is zo'n verhaal dat je het zelf niet weet en daarom niet wilt delen. Ik ben iemand die het honderd procent zeker wilt weten voordat ik het deel met andere mensen. Ja toch deel ik het hier, met jou. Lekker logisch dat weet ik. Het is alsof ik op de middelbare school zit en voor het eerst ontdek wat verliefdheid is terwijl je niet weet wat het is want je hebt het nooit meegemaakt en gevoeld, ten minste dat denk ik. Dit is zo'n moment in mijn leven dat het in mijn hoofd heel duidelijk is maar ook alleen maar daar duidelijk is. Ik ben een drama met jongens en nu heb ik dus een jongens drama. Ik ben ook weer zo'n typisch iemand die denkt dat het erg is om een vijf jaar oudere vriend te hebben terwijl mijn vrienden bijna allemaal een minimaal vijf jaar oudere vriend hebben, logisch Renee. Ik was vroeger ook een meisje dat nooit een eerste afspraakje wilde omdat ik altijd dacht dat je dan verplicht de film Titanic samen moest kijken, een film van drie uur, de gedachten alleen al vond ik verschrikkelijk. Ik wilde daarom nooit een date, nu weet ik wel beter. Dates vind ik sowieso verschrikkelijk, ik heb ooit één date gehad, in de bioscoop. Eens en nooit meer, wie gaat er nou op een eerste date naar de bioscoop. Dan kan je elkaar lekker leren kennen weet je wel. Nou, nu weet jij dus al mijn jongens en liefdes problemen en ik mijn hoofd is het nog steeds een rotzooi. Ik hoop nu niet dat jij denkt, wat moet ik hier nou weer mee en anders sorry maar ik moest het even kwijt. Liefs, Renee

5 opmerkingen

 1. Ik begrijp wel wat je bedoeld. Ik heb het ook heel moeilijk gehad omtrent jongens. Maar nu ik al bijna 2 jaar een relatie heb, zou ik echt niet terug willen naar de tijd ervoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoals ik al eerder heb gezegd, jij bent niet fout in deze situatie hihi
  go go gooo!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Pfff, ik hield ook nooit van verliefdzijn en daten en al dat soort ongein. Maar om de ware te ontmoeten, zou je toch moeten! Al zat bij mij de ware al die tijd verscholen in een goede vriend :) Dat kan natuurlijk ook. Sterkte er mee!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.