LIEVE JIJ | DIE KEER DAT IK PURE CHOCOLADE AT.

dinsdag 21 april 2015


Lieve jij, vanaf vandaag begin ik iets nieuws. Een wekelijkse column. Een column waar ik brieven schrijf aan jij, jou dus. Lieve jij wordt een wekelijkse column en misschien ga ik het zelfs twee keer per week schrijven. 


mijn artikels hoop ik mensen te kunnen helpen. Nee, ik verwacht niet dat ik wonderen ga verrichten maar ik hoop dat ik mensen kan helpen door het delen van mijn verhalen. In mijn lieve jij artikels wil ik ervaringen en meningen delen over het leven, klinkt heel diep maar dat is het niet, don't worry. Heb jij een onderwerp waar je graag iets over wilt lezen? Het lijkt mij heel leuk als jij de persoon bent die mijn lieve jij artikels gaat lezen. Een kort artikel, maar liever kort en krachtig dan lang en te veel blablabla.

chocolade is lekker, op zijn tijd. Niet te vaak. Ik weet het nooit zo goed met snoep en alle zoetigheid. Vroeger kon ik elke dag en elk uur van die dag eten maar nu echt niet. Ik denk soms honderd keer na voordat ik iets neem qua zoetigheid. Niet omdat ik bang ben dat ik aankom maar gewoon omdat ik niet weer in hetzelfde patroon wil vallen van toen. Pure chocolade, bij het woord begint mijn lichaam al te trillen, super super super vies. Tot vorige week. 

Ik zat in de trein en iemand had pure chocolade bij zich, ik had trek en zij vroeg of ik ook een stukje wilde. Mijn hoofd maakte op dat moment over uren. Het ene deel van mijn hoofd zei ja doe, smaak kan veranderen, er zitten minder calorieën in dan in melk chocolade of wat dan ook en het andere deel van mijn hoofd zei Renee doe eens normaal, wacht gewoon tot je thuis bent en neem een appel. Bedank haar netjes en zeg gewoon dat je geen pure chocolade lust. Je lust het niet, vorig jaar niet en een maand geleden ook niet dus waarom zou je het nu opeens wel lusten. Ik gaf mezelf over en nam toch een stukje. Dat moment dat die chocolade smolt op mijn gehemelte, ja ik lust wel zeker chocolade. Of dat komt door de gedachten dat er minder in zit dan in melk chocolade en daarom toch nog een soort van niet te slecht is weet ik niet maar ik weet wel dat smaak veranderd. Ik eet het en ik vind het lekker, pure chocolade is zo slecht nog niet. Lust jij pure chocolade? Liefs, Renée

5 opmerkingen

 1. Wat leuk geschreven! Ik ind pure chocolade dus echt heel vies haha;p Wel een stuk minder vies dan vroeger, maar nog steeds echt niet lekker ;) Maar wie weet veranderd dat nog wel ooit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk geschreven, ik kijk uit naar je andere brieven! Ik lust pure chocolade, maar eerst vond ik het ook vies.
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahh ik vind het echt zo vies haha, en super leuk geschreven <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha heerlijk om te lezen! Ik hou zelf niet heel erg van pure chocolade (maar bij gebrek aan beter... :))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook meer van de melk, maar puur vind ik op zn tijd wel oke! Leuk geschreven!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.