MIJN LEVEN DOOR MIJN IPHONE

woensdag 29 april 2015


Vandaag de dag staat weer in het teken van de foto's, aangezien het een maand geleden is dat ik mijn vorige mijn leven door mijn iPhone plaatste is dit een beetje een mega artikel geworden, don' worry het zijn maar foto's je scrolt er zo doorheen. 


Samen met mijn broertje en vader ging ik naar het bos, tussendoor stopte wij bij het pannenkoekenhuis en uiteraard at ik een wafel met ijs in plaats van een pannenkoek want dat lust ik natuurlijk helemaal niet, oh oh oh. Mijn vader had zijn camera mee en bleef klikken, af en toe komen er mooie foto's uit, de foto straalt pure liefde uit. 

Chica, de liefste en leukste hond van mijn vader was ook mee naar het bos. 

Ik denk dat mijn broertje en ik geen normale selfiés kunnen maken, maar het feit dat wij altijd veel plezier hebben tijdens het maken van de selfiés vind ik een stuk belangrijker, leuk lief broertje van mij.

Met een deel van de opleiding gingen wij naar het theaterstuk Anne, een bijzonder verhaal en indrukwekkend decor. Daarna kregen wij nog een rondleiding van onze docent die er nu in speelt. Helaas mochten wij geen foto's maken. Ik kan nou niet zeggen dat ik het een geweldig stuk vond en dat je het moet zien, eerlijk gezegd was het plafond erg interessant die avond, oeps

Voor Anne at ik samen met Niels heel romantisch, hahahahah, een salade van de Albert Heijn in de auto. Beste diner ooit. 

Mijn broertje trad op met de mensen met wie hij een gitaarworkshop had, ahh ik ben zo trots op hem! <3

Een DISCOIJSJE met een spekje, ik was zo blij als een kind, jaaaa.

Mijn schooldagen zijn verschrikkelijk zwaar, vooral als er een les uitvalt en ik samen met Robin Tangled kijk, perfectie. De beste disneyprinses ooit, liefde liefde liefde. 

Het was auditie tijd op school en samen met een groep studenten mocht ik helpen, onder andere met de leukste Chinique. Zo bizar om te zien hoe zenuwachtig die jongens en meiden zijn en dan te bedenken dat jij daar zelf ook zo zenuwachtig hebt gestaan. Wij zeiden nog tegen elkaar als ik nu auditie moest doen had ik het lachend gedaan voor onze docenten. 

Ik vond de PicsArt app uit die ik twee jaar geleden verwijderde omdat ik het een domme app vond maar i love it met dit effect. 

Een dagje Amsterdam met broertje lief om naar een bijzondere voorstelling te kijken van Isha, die mee deed in een productie. Even heel stoer kijkend naar het bootje met mijn Starbucks in mijn hand doen alsof ik het niet koud heb. 

Feestjes met mijn beste vriendin zijn altijd leuk! 

Theater kleedkamers hebben perfect selfié licht. Samen met Rowan voor de voorstelling selfiés maken, Rowan is leuk! <3 

En weeeer naar het theater, zo'n zwaar leven. Rot opleding joh. Stadsschouwburg van Amsterdam is prachtig, ik ben hier zo verliefd op, één en al magie dat gebouw. 

Met de leukste en liefste Gabriëlla en Burnell, oh oh oh met hun krijg je echt spierpijn van het lachen. 

Rowan en ik vonden de les niet zo leuk en besloten draken te vouwen want Rowan had vouwblaadjes mee, van alle kleuren één draakkie. 

Mijn liefde, een bad. Even relaxen - JAAAA je mag mijn bad ook gebruiken Sharmaine haha <3

Ik ben één van die rot studenten die doet alsof ze heel serieus bezig is en dan lever je het in en krijg je dit, de beste Engelse strip ever, ik heb mezelf zo hard uitgelachen hierom maar jakkie ik had er totaal geen zin in. Tekenen is niet zo mijn ding, alleen als ik mijn best had gedaan had het er wel leuk uit kunnen zien, volgende keer beter. 

Laat in de avond net voordat je naar bed gaat selfiés maken, kan wel redelijk eindigen. Gewoon omdat is deze foto wel leuk vind. 

Gefeliciteerd met de Koning, ik hoop dat je een hele leuke Koningsdag hebt gehad!

Liefs, Renee


4 opmerkingen

 1. Wat een zwaar leven zeg, twee keer naar het theater haha! Leuke foto's! Haha draakjes vouwen, wat een leuke activiteit haha! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahah wat een geweldige foto's!
  Volgens mij heb je best een leuke en een goede band met je broertje, zo leuk die foto's!
  Geniet van deze week!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat een lekker kind ben je toch ook! <3 ik hoorde inderdaad ook van mijn collega dat het theaterstuk van Anne niet zo heel veel aan was... Wel jammer! En ik ben jaloers op jouw donut. XX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke foto's! Die foto met het perfecte selfie licht is zo onwijs mooi! en wat een té lief hondje <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.