MONDAY TALK | EEN DAGJE NAAR HET BOS

maandag 6 april 2015

Een dagje naar het bos, ik wist niet dat dat zo fijn kon zijn. Ik ben een natuur persoon, al laat ik dat niet altijd merken met mijn uren in bed, wat maakt de natuur mij blij. Zo veel leven op één plek en zo'n vrij gevoel.

Weg telefoon, stiekem af en toe een foto maken, weg laptop en hallo frisse lucht, echte gesprekken en een rustig gevoel. De natuur maakt mij zo blij, wat is een bos toch prachtig, een grote plek vol leven, vrijheid, rust, mooie dingen en blijheid. Ik ga eens in de honderd jaar naar het bos maar als ik er dan ben besef ik mij weer hoe fijn het is en dat ik er vaker heen moet, hint hint hint. Ik heb hier en daar gefilmd en een soort van vlog gemaakt van ander halve minuut die ik met alle liefde met jullie wil delen dus bij deze.


Fijne tweede paasdag!
Liefs, Renee

2 opmerkingen

  1. Ik vind het ook altijd leuk om een dagje naar buiten te gaan, gewoon even geen elektronica en alleen de natuur.

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.