MONDAY TALK | NIEUWE DINGEN

maandag 20 april 2015


Goeie morgen, de tijd gaat snel, we zitten alweer op één derde van het jaar en er is al aardig wat gebeurt.


Nieuwe dingen, ik hou van nieuwe dingen. Iets proberen is nooit verkeerd. Zo probeerde ik het concept brieven aan maart wat een mini beetje is mislukt, ik hield het tien dagen vol en toen bleef ik tegen mijzelf zeggen dat ik geen inspiratie meer had. Onzin want ik had heel veel inspiratie maar het voelde op een één of andere manier niet zo fijn. Voor mij gevoel kwamen alle video's op hetzelfde neer en als iets niet goed voelt moet je het niet doen, dus ik stopte. Deels spijt en deels niet. Ik had het mega druk maar ik vond het mega leuk om te doen.Morgen komt er iets nieuws online, een nieuwe column die ik wekelijks ga schrijven en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als dat ik het vond/vind om te schrijven. De eerste columns zijn geschreven maar er komen er nog veel meer. Ik ben benieuwd wat jullie ervan gaan vinden. Verder ben ik van plan meer te gaan vloggen en ik wil eigenlijk ook een maand in mijn zomervakantie gaan vloggen, misschien de maand juli. Dan begint mijn zomervakantie. Het is nog ver weg maar ik zit er over na te denken. Ohja, ik was vorige week naar Amsterdam in de avond om naar een voorstelling te gaan en heb toen ook gevlogd, behalve in het theater en de voorstelling dus eigenlijk alleen de weg er naar toe en de weg terug maar je kunt de vlog hier bekijken.Er komt op school ook weer een nieuwe project aan, een speel project. Altijd leuk en leerzaam, maar stiekem ook heel druk. Ik ben benieuwd wat het gaat brengen en ik heb er eerlijk gezegd veel zin in.Houd jij van nieuwe dingen?

Liefs, Renée

6 opmerkingen

 1. Oh wat leuk allemaal!
  Thuis ga ik even de vlog bekijken en ik bem benieuwd naar de columns! Maar volgens mij gaat dat allemaal wel goed komen:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ahh lijkt me echt leuk als je gaat vloggen Renee! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah, wat leuk dat je weer wil gaan vloggen! Ik houd ook wel van nieuwe dingen, maar niet altijd. Soms vind ik het oude vertrouwde juist fijn :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super leuk als je weer video's wil gaan maken! Ik ben vast fan! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.