MONDAY TALK | SCHRIJVEN

maandag 13 april 2015

Het zit zo, als het moet lukt het niet, als ik het wil lukt het niet en als ik er geen tijd voor heb lukt het wel. Schrijven, het is niet makkelijk. 

Ik heb er geen moeite mee, maar het is niet makkelijk. Ik lees hier en daar wel eens dat mensen uren aan een artikel besteden, eerlijk waar maar ik denk dat ik met alles bij elkaar misschien net aan een uur haal voor één artikel. Nee dat betekend niet dat ik het afraffel, zeker niet maar op een één of andere manier gaat het schrijven makkelijk. Niet altijd, stel ik heb voor morgen geen artikel en geen idee dan lukt het totaal niet maar al heb ik een idee vloeit het er zo uit. 

Voor school opdrachten werkt dit blijkbaar anders, ideeën genoeg maar er komt geen één idee op papier. Zo ingewikkeld is het toch niet? Zo veel ideeën in mijn hoofd, juist zo veel dat het allemaal door elkaar gaat. Zo is het niet alleen bij school opdrachten helaas, onder het kopje berichten van mijn blog staat het vol met concepten, elk concept heeft misschien één alinea aan tekst. Als ik het dan even niet meer weet, hop naar het volgende concept en zo krijg je honderd concepten en misschien één artikel om online te plaatsen. Zo moeilijk is het niet, schrijven of ten minste, wat ik wil schrijven is niet moeilijk, mijn hoofd zit vol met ideeën maar het op papier zetten is bij mij altijd een moeilijk puntje. 

Schrijf jij makkelijk?
Liefs, Renee

Een reactie plaatsen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.