MY HAPPY LIST || ÉÉN

zaterdag 4 april 2015

My happy list, bij deze iets nieuws wat elke week terug komt op mijn blog. Ik merk dat er zoveel kleine en grote gingen gebeuren waar ik blij van word en dat graag allemaal wil delen. Soms is iets te klein om een heel artikel over te schrijven en je moet niet over alles een artikel willen schrijven dus vandaar dat ik wekelijks een lijst met jullie ga delen waarvan ik vrolijk word.


 • Sinds ik een hoepel heb hoepel ik elke dag, ik vind het super leuk om te doen en het geeft echt resultaat. 
 • Mijn scooter is weer heel, jaaaa na een lange tijd stuk geweest te zijn is die weer heel. 
 • Door het bloggen leer ik allemaal leuke nieuwe mensen kennen, zo had ik vrijdag geluncht met lieve Denise, wat een lieve meid en het was echt heel leuk. 
 • Hoe blij ik mijn moeder kan maken met een doosje chocolade, ik had voor mijn moeder een doosje chocolade gekocht, onverwachts en gewoon zomaar. Zo lief om te zien hoe blij je daar mijn moeder mee kan maken. 
 • Ik heb voor mijn engels examen een TIEN gehaald, ik kan er nog steeds heel hard om lachen. Ik met de vieren voor mijn examen haal een tien. Bijna iedereen had tienen en negens en het was echt Jip en Janneke taal maar het gaat erom dat ik een tien heb. 
 • Ik heb drie nieuwe broeken gekocht omdat ik nog maar drie broeken had, een maatje kleiner als normaal, jaa daar word ik heel blij van. 
 • Chris die voor mij kookte, Chris is mijn beste vriend en na een hele lange tijd ging ik voor het eerst naar zijn kamer. Hij woont op een school campus, bijna een jaar en ik was er nog nooit geweest. 
 • Ik zat voor het eerst in mijn leven in een lege treincoupe samen met Niels, wij zijn een soort van voetje van de vloer gaan spelen in de coupe, oeps. 

Liefs, Renée

2 opmerkingen

 1. Heel fijn lijstje! Nu wil ik ook chocolade kopen voor mijn mama. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeh een 10 is een 10, goed gedaan! Mag je zeker trots op zijn!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.