DE WERELD HEEFT VOOR IEDEREEN ANDERE KLEUREN

vrijdag 15 mei 2015

De wereld zit vol kleur, niet voor iedereen is de wereld zo kleurrijk als voor mij. Voor sommige is de wereld zelfs heel erg zwart wit, dat verdient niemand. Jij niet, ik niet, niemand niet, het leven hoort leuk en vol kleur te zitten, helaas is dat niet iedereen gegund. 


Wat zien wij nou echt van een persoon? De buitenkant met een mooie grote glimlach maar wat zit er achter die glimlach. Iemand kan van buitenaf zo gelukkig lijken maar van binnen helemaal kapot zijn. Iedereen leeft in zo'n andere wereld zonder dat wij het van elkaar weten. Er gebeuren te veel verschrikkelijke dingen waar amper over gesproken wordt en waar mensen niet over durven te praten en dat is verschrikkelijk. 

Je leven is net als een boek, je hebt goede en slechte hoofdstukken. Veel mensen plakken hun slechte hoofdstukken in hun boek dicht zonder dat wij het door hebben, misschien ook wel terwijl wij het door hebben. Er zijn zo veel mensen die zeggen dat het goed gaat als jij er naar vraagt, maar wat moet je doen als jij weet dat het niet zo is, zeggen dat die persoon liegt. Iemand zegt niet zomaar dat het goed gaat terwijl dat niet zo is, mensen willen niet praten bijvoorbeeld omdat zij zich er voor schamen, dat is zo zonde want als die persoon er wel over praat kan  jij of iemand anders die persoon helpen. Mensen verdienen geen zwart wit wereld maar een wereld vol kleur, iedereen maar dan ook iedereen verdient dat. 


De wereld is door iedereen zijn ogen anders en heeft voor iedereen andere kleuren. Je zult nooit weten hoe de wereld door de ogen van iemand anders is.

Liefs, Renee


7 opmerkingen

 1. Toffe foto's! En je hebt gelijk, de wereld ziet er door elke ogen weer anders uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtig lieverd! Mijn leven is op dit moment behoorlijk zwart wit maar daar komt langzaam weer wat kleur in ^^ niemand verdiend dat inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi geschreven en prachtige foto's! Bij mij gaat het een beetje met vlagen. Wanneer ik angstig ben wordt het wat zwart-witter, maar mijn leven is voornamelijk kleurrijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi geschreven & super mooie foto's!
  Liefs Iep

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel goed geschreven. Altijd als je iemand tegen komt op straat en.diegene vraagt hoe t is.. zeg je vast goed. Ik tenminste wel. Of ik zeg 'zn gangetje'. Maar dat het slecht gaat zal ik niet zomaar zeggen. Want zou die persoon er dan überhaupt op in gaan? Vaak is het gewoon een standaard vraag dievje stelt als je iemand tegenkomt... En eigenlijk is dat ook enorm zonde.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie foto's! En wat heb je dit mooi geschreven. So true! Gelukkig is mijn leven meestal wel kleurrijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie tekst en prachtige foto's! En het is waar: je kan soms een gigantische glimlach opzetten, terwijl je binnenin kapot gaat. Ik herken het bij mezelf ook, ik doe dit soms ook, ook al lukt het niet altijd. Niemand weet welke kleur je ziet door je levensbril, het is niet altijd roos maar ook niet altijd zwart. Het is iets persoonlijks en je bepaalt zelf of je dit wilt delen. Want soms laat je ziel het niet toe om het te delen, gewoon omdat je er zelf nog niet klaar mee bent. Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.