IK WAS UIT

zondag 17 mei 2015

Dit was mijn uitzicht onderweg naar huis, in de bus - pretty!

Ik kreeg de vraag, wat heb je gisteren gedaan. Ik antwoordde met het woord uitgaan en het bleef redelijk lang stil. Ik staarde naar mijn telefoonscherm en zag het woord uitgaan staan. Ik was gisteren uit, niet uit in de zin van naar de bioscoop, wat drinken met een vriendin of naar het theater nee ik stond in een club in Amsterdam, wel te verstaan Paradiso en ja ik vond het leuk.

Ik deel eigenlijk altijd mijn verhaal als ik uit ben geweest omdat ik mij altijd erger aan iets of dat er simpel weg iets gebeurt wat ik moet delen, dit keer is het anders - ik vond het leuk. Renee en uitgaan is een combinatie die begint te komen, ik ben negentien jaar en ik ben nu een aantal keer uit geweest, normaal geen succes maar dit keer wel. Het begin viel tegen, ik denk dat ik wel vijftien keer op mijn horloge heb gekeken of het al vijf uur was want ik wou wel weer naar huis. Daarna was het leuk, dansen, dansen, nog meer dansen en veel gelachen.

Ik denk dat ik de terug weg nog het leukste was. Voor wie bekend is met Amsterdam, we liepen van Paradiso naar het station terug. Een uur eerder dan gepland want we waren er een soort van een beetje klaar mee en wij wilde eten. Juist, alles was dicht, nieuw plan - met de trein naar Schiphol en daar eten. Onderweg kwam Gabriëlla een schoen tegen en die namen wij mee, ons nieuwe huisdier Henk. Hij belandde op Schiphol wel in de prullenbak, helaas.

Half zes waren wij op Schiphol en ik nam daar een menu bij de BK, ik heb nog nooit maar dan ook nooit zo slecht ontbeten. In de trein had ik er ook meteen spijt van maar als ik dan later bedenk dat ik een super leuke avond heb gehad vind ik het wel weer prima. Er zijn dit keer geen gekke dingen gebeurt wat ik echt moet delen behalve de schoen, dat ik de zon heb zien opkomen, half acht thuis was en toen nog moest slapen en mijn goede eten, misschien de volgende keer weer want dat is over één week - ROLLER DISCO!
Liefs, Renee7 opmerkingen

 1. Ahh leuk Renee!! Wat voor feest was het?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuk! Ik kom uit Amsterdam en ben er maar liefst één keer geweest toen ik 17 was, haha. Heb toen wel mijn vriend ontmoet waar ik nu vier jaar mee samen ben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt als een heel leuke avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah wat fijn! EN ach, die BK mag dan ook wel eens een keertje. Zo lang dat niet elke week gebeurd is dat no big deal! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. haha! Arme Henk, zo als oud vuil weggegooid. Wij gaan ook binnenkort maar eens even de hort op <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. ROLLER DISCO!?!? Waaaaar kan ik me inschrijven!?
  Dat klinkt zo ontzettend gaaf en als iets wat ik echt zou willen
  goed dat je de smaak te maken hebt want wij gaan ook snel <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.