LIEVE JIJ | DIE ENE KEER DAT IK ZIEK BEN

zaterdag 2 mei 2015Lieve jij, 27 april. Koningsdag, iedereen is aan de drank en is vrolijk. Ik vermaak mij prima maar oh wat voel ik mij belabberd.


Ik ben ziek, of ten minste. Ik was ziek aan het worden maar na een paar uur verder te zijn deze dag kan ik officieel zeggen dat ik ziek ben. Ik ben verbrand en ziek, op Koningsdag, altijd al een droom geweest dit maar ondanks dit vermaakte ik mij prima, zonder drank en zonder druk te feesten. Hoe was jouw Koningsdag?


Ik zit op zo'n school waar ik de volgende dag naar school moet, prima, ondanks dat ik echt ziek ben ga ik toch naar school, want ik ben een bikkel, jakkes wat een lelijk woord en vooral om dat over jezelf te zeggen maar goed. Mijn eerste les begon om drie uur en wij waren echt met mega weinig mensen. Er was zelf een les waar een docent maar één leerling had, ÉÉN!!? WAUW! Maar fijn, mijn eerste les was work-out, lekker sporten, beetje beweging maar ik deed niet mee. Ik kon echt niet bewegen. Les twee, ander half uur later, Engels. Dit is het vak waarvoor ik naar school ga op dinsdag want ik bak niks van Engels ennn ik doe er examen in dit jaar. Daarna had ik het wel gezien en ben naar huis gegaan, ik kon niet meer. Alles wat qua woorden en informatie binnen kwam was erwt dezelfde vaart weer uit. Ik viel half in slaap omdat ik mijn ogen niet open kon houden en geloof mij is lag heeel vroeg in mijn bed. Ik heb de hele tijd met mijn winterjas helemaal dicht aangezeten omdat ik het zo koud had.


Ziek zijn is mijn ding, altijd rond mijn verjaardag en kerst ben ik ziek, 11 december en 25 december. Mijn periode van ziek zijn, verder is het redelijk te doen. Hier en daar nog wel eens ziek maar dit was echt weer van goede klasse. Het maakte mij niet uit dat ik ziek was maar ik ergerde mij er wel aan dat iedereen die ik tegen kwam vroeg of ik een kater had, na de vierde keer wilde ik mensen slaan maar ik had er de kracht niet voor. NEEEEE, ik heb niks gedronken ik ben echt ziek. Ik ben altijd op die perfecte momenten ziek en jij? Ben jij wel eens op dit soort dagen ziek geweest? Liefs, Renee

4 opmerkingen

 1. Al 2 jaar ben ik ook met kerst ziek, zo vervelend! Ik hoop dat je je al weer beter voelt, anders beterschap!
  Liefs, Iris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik werd ziek op 1 januari! Ook zo'n lekkere datum!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Weet je wanneer ik het heb.. ALTIJD de dag voor ik op vakantie ga. Alsof mijn lichaam dan officieel in rustmode komt en ik dan vatbaar ben ofzo.
  Balen dat je dan toch naar school gaat voor zo een flut dag..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahah, dat zal je altijd zien.. En dan is het inderdaad knap lullig als je na 5 keer nog moet uitleggen dat je de dag ervoor niet lam bent gegaan maar dus wel écht ziek was! Ik ben gelukkig nooit (klopt heel hard af) ziek en als ik het wel ben (dat gebeurt dan letterlijk 1 keer in de 2? 3? jaar) dan is het meestal ook wel een weekje gaande. Of inderdaad precies op het verkeerde moment. Zo had ik het op mijn tweede introductiedag van mijn nieuwe school waar we moesten gaan sporten. Ik wilde écht wel, maar ik kon gewoon niet omdat mijn lichaam energieloos was, ik zal verder niet in details treden want ik denk dat je hem wel snapt. Wat dit blogje betreft kunnen we elkaar dus wel weer aardig de hand schudden!

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.