LIEVE JIJ | EEN STAPJE TERUG

donderdag 7 mei 2015

Lieve jij, het is nu kwart voor twaalf in de avond en zoals bijna elke avond ben ik nu aan het werk voor mijn artikel voor morgen. Met liefde, dat wel ik ben met liefde nu aan het werk voor morgen maar ik merk dat het niet helemaal meer werkt zoals ik het hoopte en dus neem ik een stapje terug.

Druk, bla bla bla bla. Je leest het de laatste tijd steeds meer dat bloggers een stapje terug nemen of zelfs stoppen. Stoppen, nee. Jullie zijn nog lang niet van mij af, zeg nooit nooit maar voorlopig nog niet, helaas pindakaas #sorrynotsorry. Ik heb de afgelopen dagen veel nagedacht over mijn blog, wat wil ik schrijven, wanneer wil ik schrijven, waarom wil ik dit en wat wil ik ermee bereiken.

Wat wil ik schrijven - Ik wil voor al hetzelfde blijven doen, artikels over wat ik vind en hoe mijn kijk op dingen is, mijn korte little talk/motivatie(?) artikels, monday talk en lieve jij. Deze artikels schrijf ik met liefde en de reacties zijn altijd zo leuk om te lezen. Verder wil ik meer artikels doen als gisteren, een foto artikel, ik heb een aantal ideeën en die wil ik met liefde uitwerken. 

Wanneer wil ik schrijven - Ik ga terug naar om de dag een artikel online, zo hoop ik niet elke avond voordat ik ga slapen nog even mijn artikel voor de volgende dag te hoeven schrijven. Hierdoor slaap ik zo veel minder en dat is voor mij niet bepaald beter. Ik doe dit omdat ik ervan geniet, ik met alle liefde mijn verhalen en gedachten kan delen, als een soort online vriendin waar naar ik schrijf en niet omdat het moet en ik zie het ook niet als moeten maar ik ben bang dat dat wel gaat gebeuren als ik zo door ga. In de zomervakantie ga ik proberen weer elke dag een artikel online te plaatsen en misschien hier en daar een vlog in plaats van een artikel maar dat is voor later, eerst een stapje terug. 

En dan; waarom wil ik dit en wat wil ik ermee bereiken - Dit kan kort en krachtig, ik doe dit omdat ik van schrijven hou en mijn verhalen graag wil delen. Wat ik ermee wil bereiken? Ik hoop iemand misschien diep van binnen te kunnen helpen met mijn artikelen zoals ben ik perfect? Ik denk niet dat het gebeurt maar diep van binnen hoop ik het, al is het maar één persoon. Verder hoef ik er niks mee te bereiken, ik deel mijn verhalen en ik ben zo dankbaar dat jij het wil lezen. Ondertussen is het half één en ga ik echt slapen, er is nog één ding wat ik tegen je wil zeggen; dank je wel dat jij mijn blog leest! 

Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Je moet zeker zulke artikelen blijven schrijven als dat je doet, het maakt je tussen alle bloggers uniek! Neem je tijd en een goede nachtrust is heel belangrijk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel begrijpelijk lieve Renee! Ik merk dat ik zelf ook steeds vaker tot diep in de nacht bezig ben met bloggen, maar dat dit wel een beetje tegenstrijdig voelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je moet gewoon doen waar jij je goed bij voelt!

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Renée, je bent uniek in de blog wereld en ik weet wel zeker dat je vele helpt met je mooi geschreven artikelen :)

  xxx Ga zo door! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Doen waar je je goed bij voelt lieverd! Een stapje terug is helemaal niet erg!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel goed mop dat je een stapje terug neemt!
  Ik blijf je verhalen met liefde lezen, met net zoveel liefde als dat jij het schrijft <3

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.