MEET MY NEW FRIENDS

dinsdag 5 mei 2015
Je hebt van die dagen dat je niet zo goed weet wat je moet doen, nou het moment was daar. Ik wist het niet meer. Ik had mijn instagram voor de tiende keer vernieuwd en nog geen nieuwe foto van iemand die ik kon liken, mijn Facebook had ik al vier keer opnieuw opgestart op te kijken of daar een nieuwe status update van iemand stond maar nee. Dan besef je je dat je echt niks aan het doen bent. D e ene keer moet ik lang nadenken voordat ik een idee heb en de andere keer ontstaat het spontaan, zo ook vandaag. Ik stond voor het fruit omdat ik een smoothie wilde maken en ik besloot opeens, laat ik eens foto's gaan maken met fruit, onder hem mom dan doe ik iets nuttigs met mijn tijd, ten minste dat lijkt dan zo. Het bleek leuker te zijn dan ik dacht want ik heb mega hard gelachen om mezelf en de twee stukken fruit, het leken wel vrienden van mij, haha dit klinkt wanhopig. Wat ik wil zeggen, ik heb zo hard gelachen tijdens het maken van deze foto's, net zo hard als dat ik vaak met mijn beste vriendin doe. Ik heb twee nieuwe vriendin, maak kennis met Banana en Limoenie.

Liefs, Renee

7 opmerkingen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.