MONDAY TALK | DANKBAAR VOOR DEZE DAPPERE MENSEN

maandag 4 mei 2015

4 mei, een dag waar wij altijd stil staan bij de dappere mensen die voor ons gevochten hebben. De mensen waardoor wij nu kunnen leven zoals wij leven. Wat waren dat een bijzondere mensen, ten minste dat kan ik niet met honderd procent zekerheid zeggen maar ik geloof dat het bijzondere mensen waren en nog steeds zijn. 

Ik ben deze mensen zo dankbaar, nee ik ken de namen van deze mensen niet en ik zou hun ook nooit persoonlijk kunnen bedanken, helaas. Ik bedank hun elkaar jaar, elk jaar op 4 mei, om 8 uur. Elk jaar op dezelfde dag, hetzelfde tijdstip en vaak op een andere plek. Door simpel weg twee minuten stil te zijn, als respect naar hun toe. Een kleine moeite met een groot gebaar. Die twee minuten stilte verdienen deze mensen meer dan wie dan ook en eigenlijk verdienen zij zoveel meer. Hoe bijzonder is het dat wij door hun moed hier de dag zo leven zoals wij nu leven. Als zij niet voor ons hadden gevochten had alles zo anders kunnen zijn. Had jij of ik er misschien wel helemaal niet geweest. Bijzonder maar ook heel bizar om je te beseffen dat wij dankzij al deze dappere mensen nu de dag er zo zijn, bedankt daarvoor. Vanavond ben ik weer twee minuten stil, speciaal voor jullie om mijn dankbaarheid te laten zien. 4 mei, een dag die nooit vergeten mag worden net als al deze mensen.


Lieve dappere mensen, bedankt voor alles!
Liefs, Renee

1 opmerking

  1. Mooi geschreven Renee!
    Inderdaad, een kleine moeite met een groot gebaar<3

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.