WORD JIJ NOOIT MOE VAN JEZELF?

woensdag 20 mei 2015

Moe worden van jezelf, nou dat heb ik bijna elke dag. Ik zeg heel vaak in gedachten Renée stop nu maar weer het is goed, dit klinkt een beetje gek maar ik denk en hoop dat je begrijpt wat ik bedoel.


Ik denk veel, misschien te veel en door al die gedachten word ik vaak zo moe van mijzelf. Waarom zit er een gat in een bagel? En waarom zit er dan ook een gat in een donut? Precies in het midden, dat is toch zonde? Als je dan een bagel wilt eten kan je niet lekker smeren want er zit een gat in het midden dus je moet er helemaal netjes omheen werken normaal doe je hatse flats en er zit smeersel op je broodje maar nee met een bagel moet dat moeilijk. Zo gaat dat dus ik mijn hoofd al een paar dagen, ja ik hoorde al dat het was dat het dan overal goed werd gebakken want het is gegoogled voor mij maar ik vind het nog steeds miet logisch en handig. Word jij al moe van mij? Ik namelijk wel hahah en dit heb ik met meerdere vragen op hetzelfde moment in mijn hoofd. Mijn hersens maken overuren.

Denken is goed, je kan er niet slechter van worden maar soms had ik het graag wat rustiger in mijn hoofd gehad. Honderd vragen die rond zwerven en niet georganiseerd worden. Ik ben nooit georganiseerd of netjes geweest dus ik ga er ook niet vanuit dat het ooit zal veranderen. Soms heb ik echt het gevoel alsof ik de enige ben met zoveel gedachtes, ik vroeg het laatst over die bagel en ik zei dat ik het raar vond en ik werd echt aangekeken met een blik van gaat het wel goed met je kan je je tijd niet ergens beter aan besteden. Ja dat is dus het probleem, met alle liefde maar de vragen blijven maar in mijn hoofd rond vliegen.

Denk jij wel eens aan dit soort dingen?
Liefs, Renee

8 opmerkingen

 1. Hahah ik herken mijzelf wel hierin wel! Ik heb ook van die momenten dat je echt veels te veel nadenkt over bepaalde dingen. Maar leuk artikel :-) x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, zo herkenbaar! Maar ik begin vooral 's avonds als ik wil slapen zo te denken, vreselijk vervelend! x, Lena

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaah heeeeel herkenbaar!
  Je blijft maar doordraven eigenlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hahah wauw, te herkenbaar.
  Ja, ik word vaak moe van mezelf.. bij mij gaat het op dit moment zo
  ''IM ON A HIIIGHWAY TO HELL! Huh, waarom heb ik een liedje van ACDC in mijn hoofd. Purple raaaain, whut ineens Prince, wat is er met mij.. Oeh schattige kat, oh fck ik moet de sleutel nog wegbrengen. Zig a Zig ahhh

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahahah dit is herkenbaar hoor! Ik vraag me ook altijd van die mega domme dingen af hihi. En ik vind het ook stom dat er een gat in een donut zit. Dat scheelt bijna de helft. DE HELFT! ( bagels eet ik minder)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik denk helaas over alles na, tot vervelends aan toe. Inmiddels probeer ik sommige angstige gedachtes gewoon te stoppen door aan iets leuks te denken.

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.