een fijne busreis

maandag 8 juni 2015

Ik zit vaak in bus en ik kom vaak gekke dingen tegen dit keer was het niet iets heel geks maar gewoon iets waar ik de hele reis over heb zitten nadenken.


Een kale man, hij was bijna helemaal kaal op één lange haar na. Zal hij die zijn vergeten? Dan zouden er nog wel meer haren op die ene plek zitten toch? Als jij een plekje vergeet blijft er niet maar één hele haar zitten toch? Één lange haar, niet lang lang zoals mijn haar maar wel lang. Zou die ene haar gewoon veel sneller groeien dan de rest? De haar is grijs en begint te krullen. Grappig want als ik die man zo zou zien had ik dat totaal niet verwacht, wel dat hij grijs is maar niet dat het krult en zo lang is. Deze meneer heeft de helft van mijn busreis voor mij gezeten, mijn reis duurt ongeveer een half uur en ik heb er alleen maar naar gestaard. Één haar, zou hij het door hebben dat er één haar op zijn kale hoofd zit? Kaal zijn lijkt mij trouwens helemaal niks, een gladde knikker als hoofd wat ook kan verbranden als de zon schijnt, wat je net als je benen en oksels dan de hele tijd moet scheren, nog meer werk maar aan de andere kant je hoeft je haar niet meer te wassen en je hoeft geen rekening te houden met het feit dat en jaar misschien niet zit. Het moment dat hij weg loopt betrap ik mezelf erop dat ik blijf staren naar die man. Je zou verwachten dat hij bij de volgende halte zou uitstappen want daar stopt de bus ook maar dat doet hij niet, hij gaat die freaking bus besturen, WAT??? Ik zit nu in een bus die door iemand anders wordt bestuurd, is hij dan ook een buschauffeur? Zo goed rijdt hij niet maar ik hoop het voor hem. Er gebeurde veel in de bus vandaag, ik ben niet anders gewend maar dit was wel echt het toppunt. Dag meneer met die ene lange haar op zijn kalle knikker tot ooit.


Liefs, Renee

6 opmerkingen

 1. Haha, wat een verhaal zeg! Kaal zijn lijkt mij inderdaad ook niks..

  Liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahha, wat een leuk artikel weer! Ik moet er ook niet aan denken om kaal te zijn.. Bah!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk weer! Ik zie het al helemaal voor me! Zeker de verbazing dat hij dan opeens gaat rijden haha! xxx <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat een verhaal :D Ik had er hoogstwaarschijnlijk ook de hele tijd naar gestaard :D Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahah als ik niet beter zou weten zou ik denken dat je wat gerookt had hihi
  wat een geweldig verhaal om te lezen

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.