LETTERS TO JULY || 11

zaterdag 11 juli 2015

Lieve juli, veel mensen kijken altijd naar je uit en voor veel mensen ben jij de beste maand van het jaar. Voor mij ben jij gewoon juli, sorry. Ik weet niet zo goed wat ik met je moet. Ergens heb ik het gevoel dat het je een nutteloze maand bent want ik doe niks maar aan de andere kant is niks doen ook fijn en ben ik heel blij met je. 


Ik maak veel gekke dingen met je mee, ik zit nu op mijn bed met een masker op mijn hoofd en in mijn hoofd is het een rotzooi. Mijn hoofd maakt op dit moment over uren omdat ik niks weet om aan te doen. Kleding, het boeit mij nooit zo maar vandaag wel. Ik ga namelijk onverwachts naar de Amsterdam Fashion Week, er wordt daar een film opgenomen en samen met een vriendin gaan wij daar in figureren. Figuratie ben ik eigenlijk mee gestopt, maar op de Fashion Week, HALLO!? 

Ja, ik was alleen even vergeten dat ik er ook fashionable uit moet zien. Ik de persoon met de meest lelijke kleding combinaties, ik de persoon die geen verstand heeft van mode en ik die het eigenlijk nooit boeit moet nu goed nadenken over haar kleding. Dit is een soort van mission impossible wat mission possible worden, dit gaat nog een lange dag worden. Deze missie gaat eindigen met een outfit waar ik uiteindelijk wel te vrede mee ben en een kamer vol bende, die eindelijk een soort van opgeruimd is, maar ik heb het er voor over want ik ga naar de Amsterdam Fashion Week. Ondanks dat fashion voor mij het labeltje niet boeiend heeft vind ik dit wel heel boeiend. Het is een soort van meisjes door dat uitkomt, een modeshow zien - YES. 

Goed juli, omdat ik je had beloofd vandaag wel iets te geven krijg je dit. Morgen zal ik je vertellen hoe het was maar ik ga nu snel verder met mijn kleding crisis, ik heb niks om aan te trekken is de zin die honderdmaal door mijn hoofd is gegaan vandaag, lekker cliché. Met even wat moeite ben ik ervan overtuigd dat ik wat ga vinden, Amsterdam Fashion Week, ik kom eraan! 

Dag juli, tot morgen! 
Liefs, Renée

7 opmerkingen

 1. Ik heb je net gestopt op Facebook in je outfit en je zag er prachtig uit <3! Dus dat is helemaal goedgekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik lees hier boven dat je er prachtig uit zag. Gelukkig is het goed gekomen! Ik snap overigens wel dat je er zo mee hebt gezeten dat je niet wist wat je aan moest trekken. Maar alsnog zou ik dan, als ik jou was, lekker dicht bij jezelf blijven en aandoen wat jij fijn/leuk vindt! Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahah, tja als het er dan een keer op aan komt kan het een aardig drama zijn..
  Maar net wat Sabrina zegt; volgens mij is het aardig goed gekomen als ik de foto's ook voorbij heb zien komen:). Ik hoop dat het een toffe ervaring is geworden!
  Ben benieuwd naar het verhaal van morgen:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ah wat tof dat je dat mocht meemaken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat je deze ervaring mocht meemaken! En ik geloof er niets van dat je outfits niet mooi zijn. Dat is onmogelijk voor een prachtige en geweldige meid zoals jij :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.