LETTERS TO JULY || 12

zondag 12 juli 2015

Beetje een gekke foto maar iemand van de productie vertelde hier dat wij meer als fashion mensen - niet dat dit dat is - op de foto moesten gaan staan, eindpunt - dit. Mijn meest mooie pose denk ik zomaar, ik weet niet waarom ik dit deed. 

Lieve juli, het is nu half drie en normaal komt mijn brief al om zeven uur. Dit heeft alles te maken met mijn avontuur op de Amsterdam Fashion Week, ik ging namelijk helemaal niet echt naar de fashion week maar ik ging figureren in een film die daar werd gedraaid, wat een avontuur. 
Ik had wel vaker gefigureerd maar deed het eigenlijk bewust niet meer, die lange dagen met dat lange wachten, maar daar kwam het aanbod waar ik geen nee tegen kon zeggen. Figureren in een film met Liza Sips tijdens de MBFWA, hallejuh yes dat wil ik wel doen. Ik kan en mag je denk ik niet zo veel vertellen of dit avontuur, dus misschien vertel ik alles wel in december als de film uit is.

De eerste scene was in de hal waar iedereen samen kwam, wij begonnen met een clubje van zestien maar om half elf waren de shows afgelopen en stond er duizend man, nou dan nog leuk je dingen doen die je moet doen is redelijk lastig maar leverde hilarische momenten op. Halve wegen kreeg ik een ladder in mijn panty, hoera hoera hoera. Gebeurt mij natuurlijk weer, precies op het moment dat ik ergens word neergezet. Ik zei nog tegen die man, ik heb een ladder in mijn panty zie je die niet, hij verzekerd mij dat dat niet te zien is maaar ik denk dat als ik de film straks zie toch wel echt mijn ladder panty achterkant ga zien.

Hier was het ondertussen al drie uur, is het te zien? Haha. 

De volgende scene was in de westergasfabriek zelf, waar die avond echte shows zijn geweest was nu helemaal leeg, zo gaaf, de locatie is prachtig. De scene die waar werd gedraaid kon ik af en toe niet helemaal serieus bij kijken met een dramatische Victoria Koblenko en een man die heel vreemd dood ging. Dit zijn van die typische dingen waar ik om moet lachen, op beeld ziet het er vast en zeker geweldig uit. Verder was een een andere figurant die behoorlijk aan het zeuren was dat het zo gênant grappig werd en zij niet door had dat zij zichzelf zo voor schut zetten, maar goed negatieve mensen moet je ook in het leven hebben. Je weet van te voren dat het een lange avond wordt, er stond tot vijf uur, wat uiteindelijk vier uur werd dus wat zeur je.

De cast zit vol goede acteurs maar de film is een beetje overdreven dus ik weet niet of iedereen de film goed gaat vinden maar dat ligt aan de smaak die mensen hebben, de crew was de meest leuke crew die ik heb meegemaakt, wat een lieve mensen waar je mee kan lachen. De figuranten waren ook super gezellig, echt gelachen met hun, Femke - blog: Younique - was er ook, ik heb haar helaas niet gesproken maar zij heeft ook over deze dag geschreven en dat kun je HIER lezen.

Ik vond het super leuk om op de MBFWA te zijn en ik wil er zeker nog eens heen, maar dan wel om naar een show te kijken, wie weet volgend jaar. Dit is in ieder geval een avontuur om nooit te vergeten, dank je wel cast & crew Fashion Chicks dat ik erbij mocht zijn. 

Dag juli, tot morgen
Liefs, Renée

5 opmerkingen

 1. Dit klinkt al een hilarische avond! Wat ontzettend gaaf om mee te maken! Ik ben benieuwd of we je gaan zien shine in december!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou, of je mij duidelijk gaat zien. Denk ik niet maar wie weet voor een heel oplettend iemand <3

   Verwijderen
 2. Haha ahw echt iets voor jou dat je een ladder kreeg in je panty.. komt omdat ik er niet bij was hihi
  Ik vond trouwens de foto echt helemaal geweldig toen ik m op facebook voorbij zag komen! Ik vind jullie wel fashion mensen hoor

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.