LETTERS TO JULY || 13

maandag 13 juli 2015


Lieve juli, het is weer de volgende avond waar ik wakker lig en een brief aan jou schrijf. De dertiende brief alweer, we zijn bijna op de helft. Weet je juli, ik heb net zitten denken. Ik heb nu al twee weken vakantie en nog steeds niks nuttigs gedaan voor mijn gevoel - op vrijdag na en daar ga ik verandering in brengen. 

Ik lig maar in bed of op de bank met mijn lieftallige macbook en verder doe ik niks. Morgen - vandaag, 13 juli - ga ik daar verandering in brengen. Ik heb besloten dat ik mijn kamer weer eens ga opruimen, eerst zien en dan geloven maar het is echt het idee. Verder ga ik mijn hoepel weer eens pakken en het stof eraf halen want ik moet echt actiever worden. Ik zit er over na te denken om ook mee te gaan doen aan de Fitgirl challenge, maar dat weet ik nog niet zeker. 

Ik was net de LINDA aan het lezen en na vrijdag ben ik helemaal verliefd op fashion, niet dat ik er opeens perfect modieus erbij ga lopen maar ik heb wel wat ideetjes voor mijn blog. Juli, ik merk dat ik mijn blog een beetje eentonig begin te vinden, alleen maar artikelen over dingen die ik vind en soms is dat een artikel waar mensen zich in kunnen vinden en soms helemaal niet. Dit zijn de artikels die ik het liefste schrijf maar soms houdt de inspiratie hier over op, daarom ga ik na alle brieven die ik jou schrijf waarschijnlijk ook andere dingen op mijn blog delen.

De LINDA vind ik trouwens echt het leukste tijdschrift ooit, met de WENDY samen dan. Dankzij mijn lieve mamma heb ik een abonnement van zes maanden op de LINDA, wiehoe! Het is grappig want als ik niet kan slapen zoals nu doe ik mijn gordijn open en kijk ik naar de lucht, dat maakt mij rustig en vaak word ik dan moe. Ik kijk altijd naar de sterren want ik vind ze zo prachtig, al heeft het verhaal over wat ze zijn de magie er wel vanaf gehaald. Er is altijd wel één ster in de lucht te bekennen als ik niet kan slapen en naar de lucht ga staren, ten minste dat dacht is. Het is dus niet altijd zo want vandaag zie ik niks nada noppes, helemaal niks, stomme lucht. Nu ga ik slapen, slaap lekker juli. Zeg nog één vraag, slaap jij ook?

Dag juli, tot morgen! 
Liefs, Renée


1 opmerking

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.