LETTERS TO JULY || 15

woensdag 15 juli 2015


Lieve juli, precies één jaar geleden besloot ik op een wilde - saaie - zomervakantiedag voor de grap een blog te beginnen, onder het mom gewoon omdat het grappig is. Nu precies één jaar later heb ik hier nog geen seconde spijt van. Ik ben trots op het gene wat ik heb geleerd door mijn blog, wat ik heb mee gemaakt door mijn blog en ik ben van plan nog lang niet te stoppen. Ik heb nieuwe ideeën die ik graag wil uitwerken. 

HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOG, HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOG, HAPPY  FIRST BIRTHDAY, HAPPY FIRST BIRTHDAY, HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOOOOG! 

Zo dat cliché gebeuren hebben we gehad, ik heb er altijd zo'n hekel aan - verjaardagsliedjes maar goed. Één jaar lang, driehonderdvijfenzestig dagen, alsof het niks is. Er ging geen één dag voorbij dat ik niet aan mijn blog dacht, wat wil ik nog meer, wat ik het volgende waar ik over geschreven, lieve reacties die mij aan het lachen maakte; want ja, er zitten vaak echt hele lieve en bijzonder reacties bij. Mijn blog is dan wel niet groot, maar ik ben er trots op, het is mijn kindje op dit grote wereld wijde web, alles wat je hier ziet doe ik zelf en soms mag ik daar best trots op zijn vind ik zelf. 

Door mijn blog heb ik super lieve mensen leren kennen en ik kan ze nu wel allemaal opnoemen maar zij weten donders goed zelf of het over hun gaat of niet, ja jij mag je aangesproken voelen, <3. Ik ben met drie geweldige bloggers naar Oberhausen geweest, als ik mensen vertelde dat ik met drie meiden die ik niet persoonlijk kende de grens over ging met de auto werd ik voor gek verklaard. Weet je het wel zeker, wat nou als jullie elkaar niet mogen zometeen? Ondanks al dit commentaar heb ik er geen seconde spijt van. 

De late avondjes dat ik met mijn laptop in bed zit een blog voor de volgende dag te schrijven; net zoals nu. Heb ik geen moment erg gevonden, omdat ik wist waarvoor ik het deed en nog steeds doe. Die voldoening als een artikel af is is zo fijn, dan kan ik daarna fijn slapen. Bedrijven die contact met je zoeken omdat zij jouw blog de geschikte plek vinden om reclame te maken is toch een eer, goed ik heb het een paar keer afgewezen omdat het niet bij mij paste maar het gaat om het idee - soms is het aanbod echt verschrikkelijk maar dat ter zijde -

Ik kan hier nog uren over schrijven waarom ik dankbaar ben voor mijn blog maar ik ga er niet nog heel veel meer woorden aan besteden omdat ik denk dat iedereen die een blog heeft het heel goed begrijpt en geen uitleg nodig heeft. Voor de mensen die dat wel hebben, hoe gek het voor de buitenwereld soms is dat; laten we simpel zeggen zoals iedereen het altijd zegt; je leven deelt op het internet wat de rest van de wereld toch helemaal niet interessant vind ik geen seconde spijt heb gehad van mijn wilde besluit om een blog te beginnen, ik ben trots op alles wat ik heb geschreven, het ene is beter als het andere maar dat leer je met de tijd. Dit is mijn plekje op het internet en ik ben er trots op.

Ja, ik weet het dit waren toch iets meer woorden dan ik wou, sorry. Ik kan nog uren doorschrijven maar dat ga ik niet doen, een hele fijne dag verder en nog één keer, HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOG, HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOG, HAPPY  FIRST BIRTHDAY, HAPPY FIRST BIRTHDAY, HAPPY FIRST BIRTHDAY TO THE BLOOOOG! 

Dag juli, tot morgen. 
Liefs, Renée

4 opmerkingen

 1. ah wat gaaf dat je alweer een jaartje blogt! Happy birthday! <3

  Liefs! Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En ook natuurlijk op de jarige blog zelf wil ik je feliciteren <3
  ook ik ben nog elke dag blij dat je je blog bent begonnen, want anders had ik je nooit leren kennen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd! Dat er nog vele jaartjes bij mogen komen :) Liefs! x

  BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.