LETTERS TO JULY || 17

vrijdag 17 juli 2015

Lieve juli, de zon vind ik prachtig en daarom ben ik zo blij dat jij er bent. Eerst wist ik niet zo goed of ik nou blij was dat je er was, maar nu weet ik het; ja dat ben ik. De zon, warmte soms iets té warm, de dagen die lang licht zijn, prachtige zonsondergang en af en toe een regenbui die alles weer even opfrist, ja ik ben blij dat je er bent juli!

Ik wou al een tijdje naar het strand en dus ging ik gisteren met mama naar het strand, lekker op de scooter uitwaaien. De lucht was prachtig, de zon was op een prachtige hoogte en de temperatuur was precies goed. Samen met mamma heb ik een eindje gelopen en vervolgens gingen wij weer met de scooter naar huis. 

Wij zijn er niet zo heel lang geweest maar het was lang genoeg voor mij. Ik wou graag de zonsondergang zien maar dat lukte helaas niet, die ging namelijk pas rond half elf onder en het was negen uur. Het gevoel van het lopen met blote voeten op het zand is geweldig, dat gevoel vind ik zo fijn. Al dat zand, schelpjes, de mensen die vrolijk zijn en het geluid van de golven dat langzaam dichterbij komt, het strand is voor mij de perfecte plek om even uit te waaien en tot rust te komen. Ik kom er niet te vaak en dat is prima, dat houdt de plek een soort van magisch. 

Ik weet niet wat het is maar het strand kan ik zo blij van worden en ik weet niet waarom ik dit met je deel juli, maar ik had de behoefte om hier over te schrijven. Even een keer niet zo diepgaande hersenspinsel van mij, al zijn die ook niet altijd diep maar gewoon te langdradig waardoor ik het zelf niet meer zo goed weet. Ik ben blij dat je er bent juli, want nu kan ik af en toe lekker naar het strand. 

Tot morgen juli! 
Liefs, Renée

2 opmerkingen

  1. Het strand is zó fijn! Het is super rustgevend hè? Ik herken het gevoel dat je hebt helemaal. Lekker genieten van de tijd dat je lekker naar strand kan nu!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel! En het strand kan soms echt wonderen doen met iemand, je voelt je automatisch geweldig wanneer je op het strand bent :) Liefs! x

    BeantwoordenVerwijderen

Latest Instagrams

© RENÉE RAADSHEER. Design by Fearne.